- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.761
Valla cumaya kadar gelir insaAllahGecmis olsun kuzucuklara.
Ben oyleyim bekliyorum.
Niye kilo almasini istiyor ki esi
Aynen valla 65 olmuşum diyorum diyor olsun olsun çok zayıfladın al biraz
Tamam sende aradan çıkarsınBeni de eliniz değmişken
Öglen gene piyaz varBugün ne yapcaniz kizlar ? Evde karnibahar var yine kisir yapayim diyorum , cocuklar da seviyor yiyor.
Canım idaaya girmişler zayiflarsa tektaş alacak şimdi herşey de aldı başını gitti fiyatlar bence yan çiziyorGecmis olsun kuzucuklara.
Ben oyleyim bekliyorum.
Niye kilo almasini istiyor ki esi
TamamdırTamam el birliğiile şunu zayiflatacagiz
Bende el çok bu aralar isteyene dağlta bikirimBeni de eliniz değmişken
Şu surata bak hele
Bende ıspanak var onu yicem bu iki gün dikkat edeyim bakalım ne olacak kaldım iki haftadırBugün ne yapcaniz kizlar ? Evde karnibahar var yine kisir yapayim diyorum , cocuklar da seviyor yiyor.
Acaba sebzeyle gidicekmikiBende ıspanak var onu yicem bu iki gün dikkat edeyim bakalım ne olacak kaldım iki haftadır
Piyaz kuru fasulyeden yapilan mi?Öglen gene piyaz var
Aksama yoğurt ustune 2kasik leblebi tozu koyup yicem
Gittiği yere kadar napayımAcaba sebzeyle gidicekmiki
Evet canim kurufasulyeden bol yesillikle yaptim benPiyaz kuru fasulyeden yapilan mi?
Anladim olsun kendimiz icin zayiflayacagizCanım idaaya girmişler zayiflarsa tektaş alacak şimdi herşey de aldı başını gitti fiyatlar bence yan çiziyor
Afiyet olsun yalniz bebege gaz olmaz miVlla bnde lahana corbası yapacagım ödem de attırıyormus hemde kalorısı dusukmüşmüşş işte
Tamam canim gece gir menu paylas cumada bildirim yaparsinBu arada ınternetım cok az kaldı abla Wi-Fi de bozuk ayın 22ınde yenılencek paketim bı müddet aranızda olmayabılırım eşim geldıgı zaman ondan gırer menü yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?