- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.561
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Katılıyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyi geceler canım
Afiyet olsun tatlım
Bende yarin yicem zaten 500 gram versem yeterBen dondurmalı irmik helvası yaptım eltim gorumcemler kayınvalidem bendeydi hepsine yedirdim ben yemedim
Yarın olsun bakarız aynenBende yarin yicem zaten 500 gram versem yeter
Karar senin ama diyetisyenle olacak iş değil şahsen ben belki 100 den fazla diyetisyene gitmiş fakat listeye uyamamis biriyim stres oluyorum biri bana şunu ye bunu ye diyince kaliteli beslenmek istiyosan yine diyorum karbonhidrattan fakir proteinden zengin yesillikten bol a beslen suyunu iç gerisi gelir
Teşekkür ederim düşünceleriniz için ama benimki tamamen bir hayat tarzı değişiklikliği ve kontrollü ilerlemek. Ben de daha önce hem diyetisyen eşliğinde hem de kendi başıma kilo verme süreçleri yaşadım ikisinde de başarılı oldum ama sonrasında eski beslenme duzenime döndüm. Yani tek amacım kilo vermek değil bu desteği alırken. Ve dediğim gibi emzirdiğim için her hangi bir kalori kaybı almam gereken bebeğin ihtiyacı olan besinlerden uzak kalmamak gibi düşüncelerim var.Bu konuda bende katılıyorum benimde diyetisyen gecmişim var sonrası alınan bol bol kilo önemli olan iradeli saglıklı beslenme ve tabiki bol hareket bol su
Mor Vampirella
Canlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta
Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum
Spor: 4200 adım M MissHayaLet
Afiyet olsun kızlarBugün menüm
Sahur yok
İftar
Fırında tavuk
Pilav 4 5 kaşık
1 kase çorba
Çay ile bir avuç kabak çekirdeği
Kalorisi biraz fazla kaptanım ama yemesem saabaha kadar midem ağrıyor mide ağrımi bir tek bu bastırıyor
Su 5 bardak falan
Spor yapmadim yarın tam gaz başlıyorum
M MissHayaLet E Elif_Eylul
İlerlediğin yolda basarılı ol canım inşallahTeşekkür ederim düşünceleriniz için ama benimki tamamen bir hayat tarzı değişiklikliği ve kontrollü ilerlemek. Ben de daha önce hem diyetisyen eşliğinde hem de kendi başıma kilo verme süreçleri yaşadım ikisinde de başarılı oldum ama sonrasında eski beslenme duzenime döndüm. Yani tek amacım kilo vermek değil bu desteği alırken. Ve dediğim gibi emzirdiğim için her hangi bir kalori kaybı almam gereken bebeğin ihtiyacı olan besinlerden uzak kalmamak gibi düşüncelerim var.
İyi geceler kaptanım inşallah inşallahIyi geceler kizlar Bol eksili birgüne uyanmamız dileğiyle
İyi geceler kraliçe kaptisIyi geceler kizlar Bol eksili birgüne uyanmamız dileğiyle
Ellerine saglik kaptanim ,ikili katilmak istiyorum.Evetttt kızlar yarin cuma gene geldik beklediğımiz güne, yarın wc sonrasi tartınızı fotografli olarak bildirim yapıyoruz,saat 11e kadar bildirim yapınız,oruclu,dersi,yada yurtdısinda olanlar saat 3e kadar bildirim yapmak zorunda,
300kaloriyi gecmicek sekilde tatlı yada hamur işi ödül hakkınizı kullanabilirsiniz✌
Herkese bol eksiler diliyorum
Bu arada 2li olarak takım kurcam katılmak isteyenler bu mesaji alıntılayip katiliyorum derseniz sevinirim
M MissHayaLet
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
@Hacerrrrrrrrrrrrr
jtaime020626
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@M_atruska
@Pandora27
suspushanimcim
@Nur_1335
@zmfaze
Mor Vampirella
Afiyet olsun canımSelam kizlar bugün hic halim yok neden hani hamileligin ilk zamanlari yorgunluk olur gözünü acamazsin iste oyleyim . Biraksalar gun boyunca uyurum. Kahve icemedim oruc olunca ondan da olabilir.
Sahur yok .
Iftar 18.40
2 tavuk kanat
Karnibahar kisiriri
Ayran
Ara 19.15
Muz ce yumurta ce bademden yapilmis browniden bir dilim
Su 1
Spor 4000 adim
E Elif_Eylul M MissHayaLet
jtaime020626
Hepimiz olalım inşallah. Kurtulalım kilolardan :)İlerlediğin yolda basarılı ol canım inşallah
Iyi geceler kaptanim ve kizlarIyi geceler kizlar Bol eksili birgüne uyanmamız dileğiyle
İyi geceler canımIyi geceler kaptanim ve kizlar
KatılıyorumEvetttt kızlar yarin cuma gene geldik beklediğımiz güne, yarın wc sonrasi tartınızı fotografli olarak bildirim yapıyoruz,saat 11e kadar bildirim yapınız,oruclu,dersi,yada yurtdısinda olanlar saat 3e kadar bildirim yapmak zorunda,
300kaloriyi gecmicek sekilde tatlı yada hamur işi ödül hakkınizı kullanabilirsiniz✌
Herkese bol eksiler diliyorum
Bu arada 2li olarak takım kurcam katılmak isteyenler bu mesaji alıntılayip katiliyorum derseniz sevinirim
M MissHayaLet
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
@Hacerrrrrrrrrrrrr
jtaime020626
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@M_atruska
@Pandora27
suspushanimcim
@Nur_1335
@zmfaze
Mor Vampirella
Afiyet olsun Allah kabul etsinE Elif_Eylul @HuZuNMeLeGi
Sahur 1 kase yulaf lapası 1 fincan form çayı
İftar 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 tavuk ızgara bol yeşillik 1 bardak ayran
1,5 litre su 1 şekersiz çay
Afiyet olsun canımKaptanım menüm aşağıda yalnız bugün spor yapamadım oldum kolumu kaldiracak takatimm yok
Uyanınca:
1 SB bitki çayı
Kahvaltı:
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta
3-4parca sucuk
1 parça tereyag
6 tane zeytin
1 SB cay
Öğle:.
YOK
Ara:
1 bardak cay
1 bardak sade nescafe
1 havuc
1 kase yoğurt
1 SB kuşburnu cayi
Akşam:
3 YK pirinç pilav
3 YK et döner
2 SB ayran
Ara:.
2 kare bitter cikolata
Su:
2.5 litre
Spor:
30 dk dans
Adım:
4037
M MissHayaLet yarın ev temizliği yapacam spor olarak onu sayın bugünün yerine ,
Afiyet olsunCanlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta
Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum
Spor: 4200 adım M MissHayaLet
Afiyet olsunBugün menüm
Sahur yok
İftar
Fırında tavuk
Pilav 4 5 kaşık
1 kase çorba
Çay ile bir avuç kabak çekirdeği
Kalorisi biraz fazla kaptanım ama yemesem saabaha kadar midem ağrıyor mide ağrımi bir tek bu bastırıyor
Su 5 bardak falan
Spor yapmadim yarın tam gaz başlıyorum
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Afiyet olsunSelam kizlar bugün hic halim yok neden hani hamileligin ilk zamanlari yorgunluk olur gözünü acamazsin iste oyleyim . Biraksalar gun boyunca uyurum. Kahve icemedim oruc olunca ondan da olabilir.
Sahur yok .
Iftar 18.40
2 tavuk kanat
Karnibahar kisiriri
Ayran
Ara 19.15
Muz ce yumurta ce bademden yapilmis browniden bir dilim
Su 1
Spor 4000 adim
E Elif_Eylul M MissHayaLet
jtaime020626
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?