- 12 Mart 2019
- 15.620
- 35.183
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.521
Katılıyorum dutumu istiyorum yine ve yineEvetttt kızlar yarin cuma gene geldik beklediğımiz güne, yarın wc sonrasi tartınızı fotografli olarak bildirim yapıyoruz,saat 11e kadar bildirim yapınız,oruclu,dersi,yada yurtdısinda olanlar saat 3e kadar bildirim yapmak zorunda,
300kaloriyi gecmicek sekilde tatlı yada hamur işi ödül hakkınizı kullanabilirsiniz✌
Herkese bol eksiler diliyorum
Bu arada 2li olarak takım kurcam katılmak isteyenler bu mesaji alıntılayip katiliyorum derseniz sevinirim
M MissHayaLet
Gurbettt42
@Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
D u t
@HuZuNMeLeGi
karamel Latte
Aamine
@jtaime020626
@Gozdem__
@oznurvarol
@M_atruska
Pandora27
@suspushanimcim
@Nur_1335
@zmfaze
@KitapseverAnne
Afiyet olsun canım
Yarın görücez karnım şiş çünkü adetim 1 haftadır gecikiyor
Afiyet olsun canım
Katılıyorum
Afiyet kızlar
Sağolun kızlarAfiyet olsun canım
Allah kabul etsin
Bu sefer takım kurulacak birbirine karşı 2 li takım yarışı olacak
Sana kara dut vercem
Sana kara dut vercem
yiymisBu sefer takım kurulacak birbirine karşı 2 li takım yarışı olacak
Canlarim selamİvittt hıc ugramadıı canım ortimmm @Gozdem__
Afiyet olsun canımCanlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta
Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum
Spor: 4200 adım M MissHayaLet
Yapıcam canım kaptanım bu sabah tartılıp çıktım evden ne olur ne olmaz diyeAfiyet olsun canım
Hayırli kandiller
Yarin bildirim yapicak misin
Tamam canimYapıcam canım kaptanım bu sabah tartılıp çıktım evden ne olur ne olmaz diyeyarın onu paylaşacağım pazartesi de evdeyim zaten sıkıntı yok. Aynen devam grup olmadan asla
Öylemiipaylaşılamıyom
Ayni kilo grubu degil karısık olarak gruplari ayarlıcam yine kilo yuzde olarak encok veren kazanır artı spor koyucam ✌
Tamam işte karısık yapıyosan dutumu ver banaAyni kilo grubu degil karısık olarak gruplari ayarlıcam yine kilo yuzde olarak encok veren kazanır artı spor koyucam ✌
Resim istiyoz bacımBen 66 30 çıktım bugünde değişmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?