Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vaavvv muhtesemsin ya tebrikler canim

Teşekkür ederim canım diyette iken mecburen yemiyorum ama normalde gözüm dönüyor

İyiyim canım sen nasılsın
Iyiyimm bende çok şükürr burda sabah gözümü bi açtım gene kar lapa lapa bi yağıyo snap çeksemmi çekmesemmi bilemedim dedim millet doydu kara çekende yok bi öğlen olsun bakalım dedim uyudum geriye kalktım karlar erimiş öyle bi verdi gittii

Hmm tamam canım bır haftalık bı challeng I var karın göbek ıcın bıde 10dk suresıde kısa baya da sonuç alan olmus bızımkıler bılıyorsa bı soruyum dedım bn bunu yaparsam kac puan gelır bana
Ben bacak videosunu yaptım bir hafta baya sıkılaştım
Yaa iyiymis bnde 10dakıkalık var bı göbek ıcın ona başlayasım var

Basit gibi duruyo ama aşırı etkili ve yakıyo

Burda güneş vardı sabah şimdi kapandı hava

Dk 10 puandan hesaplanıyor canım cardio gibi düşün.

Selam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictim Kayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım ❤❤
Eski kilo: 81.1
Güncel: 80.0

Eklentiler

• 20220316_090725-1.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 15
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…