- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.761
Hosbuldum kuzumm nasılsınHoşgeldin kuzu
Vaavvv muhtesemsin ya tebrikler canim
Gunaydin canim
Teşekkür ederim canımÖnümüzde eriyorsun resmen , imrendim sana yok yok kiskandim hem de pis kiskandim
Ye de bir dilimcik ye kaptanim. Sonra totomuzu duvarlara da vursak veremiyoruz
Senin iradene hayranim.
Masallah tebriklet
Iyi ki dogdun , esin sürpriz mi yapti yoksa
Vallaha cok pis kisakandim, bir yerini kasi
Iyiyimm bende çok şükürr burda sabah gözümü bi açtım gene kar lapa lapa bi yağıyo snap çeksemmi çekmesemmi bilemedim dedim millet doydu karaİyiyim canım sen nasılsın
Ben bacak videosunu yaptım bir hafta baya sıkılaştımLılly Sabri hakkında bılgısıı olan varmı bn bir iki okudum da kaptanım M MissHayaLet
Sagol canimTebrik ederim canım
Hmm tamamBir fikrim yok canım şimdi baktım ben tüm vücut antrenmanları var galiba farklı videoları var herhalde ben hiç yapmadım. Ebru Karaduman sporcu ve jimnastikçi ben o harici bir de chole yapıyorum şu an.
Yani bu kadın hakkında fikrim yok canım.
Yaa iyiymis bnde 10dakıkalık var bı göbek ıcın ona başlayasım varBen bacak videosunu yaptım bir hafta baya sıkılaştım
Basit gibi duruyo ama aşırı etkili ve yakıyoHmm tamamcanım bır haftalık bı challeng I var karın göbek ıcın bıde 10dk suresıde kısa baya da sonuç alan olmus bızımkıler bılıyorsa bı soruyum dedım bn bunu yaparsam kac puan gelır bana
Yaa iyiymis bnde 10dakıkalık var bı göbek ıcın ona başlayasım var
Afiyet olsun canımBuara öyle oldu galiba kuzu
O kabak dediğim şeyi yaptım çok güzel oldu
Diyetide biraz bıraktım çünkü artık gına geldi bana 7ay diyetteydim
Teşekkür ederim canım benim
Basit gibi duruyo ama aşırı etkili ve yakıyo
Burda güneş vardı sabah şimdi kapandı havaIyiyimm bende çok şükürr burda sabah gözümü bi açtım gene kar lapa lapa bi yağıyo snap çeksemmi çekmesemmi bilemedim dedim millet doydu karaçekende yok bi öğlen olsun bakalım dedim uyudum geriye kalktım karlar erimiş öyle bi verdi gittii
Dk 10 puandan hesaplanıyor canım cardio gibi düşün.Hmm tamamcanım bır haftalık bı challeng I var karın göbek ıcın bıde 10dk suresıde kısa baya da sonuç alan olmus bızımkıler bılıyorsa bı soruyum dedım bn bunu yaparsam kac puan gelır bana
Yaa iyiymis bnde 10dakıkalık var bı göbek ıcın ona başlayasım var
Yoo çok da hızlı değil yani normal ben memnun kaldım bacaklarım baya sıkılaştıhızlı yapıyor heralde
Sağol canımmm sen nasılsınAfiyet olsun canım
Iyiyim çok şükür canım bendeSağol canımmm sen nasılsın
Abovv geliyo oraya şiniBurda güneş vardı sabah şimdi kapandı hava
Bı atarmısın kuzum hangısını yptınYoo çok da hızlı değil yani normal ben memnun kaldım bacaklarım baya sıkılaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?