- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.781
Tebrik ederim canımSelam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictimKayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım ❤❤
Eski kilo: 81.1
Güncel: 80.0
Bı atarmısın kuzum hangısını yptın
Yaaa tebrik ediyorum seni canımSelam kızlar
Hepinizi çok çok tebrik ediyorum grubumuzun biricik kaptanı E Elif_Eylul ve bütün arkadaşlarım burada pasta böreği çöreğe dalmadiysam sayenizde ben kızlara hesap veremem diyip kenara cekildim bir bardak ılık su ictimKayınvalidem nasıl grupmuş helal olsun valla dedi o derece Kilo bildirimi yapıyorum ve cok mutluyum varlığınız ve desteğiniz pahabiçilmez canlarım ❤❤
Gunes kar karisiki burdaŞimdi tekrar güneş açtı
Gururumuzzla oynuyo bu hava ben sana diyimmŞimdi tekrar güneş açtı
Ooooo bu hafta süperdik gerçekten ortimmmSelam kızlar
Teşekkür ederim kuzum
İnşallah kaptanım hepimiz birlikte hedeflerimize ulaşacağız ❤❤❤Yaaa tebrik ediyorum seni canım
Haftaya 7ler burda demekki
Ayy bende bende inşallhYaaa tebrik ediyorum seni canım
Haftaya 7ler burda demekki
İnşaAllah canimAyy bende bende inşallhhaftaya görürüm heralde
Canım cok tebriklerOoooo bu hafta süperdik gerçekten ortimmmtebrık ederım
Teşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederimBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Kilo yarısı ile olur kaptanım sporsa pek yapamamHayırlı olsun baslangıcın
Listeye ekliyorum menülerini bekliyorum,2li grup yapicam senide dahil etmemi istermisin
Teşekkür ederimBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Tebrikler canım
Kilo yarışı mecbur olcak ama en az 5bin adim atabilirmisin evde adımsayarin varsaTeşekkür ederim
Kilo yarısı ile olur kaptanım sporsa pek yapamam
Teşekkür ederim
Benimde bitti evde bisey kalmadiSabah markete gittim yeşillik aldım tam buğdayı ekmeği aldım geldim
Sagol tatlımCanım cok tebrikler❤❤
Bence de birde okulkar tatil olacak dedilerGururumuzzla oynuyo bu hava ben sana diyimm
OldumuBence de birde okulkar tatil olacak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?