- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.801
Dün yazmadida cocugumu kötü oldu acaba
Okul anneler için var vallahii en kurtarıcı yerOlmasınyoksa yine 4 gün evde kudurcaz
Ödemdir o benceKızlar ben tartıda tekrar 70 gördüm
Regli oldunmu canim dün ne yedin yazmadindaKızlar ben tartıda tekrar 70 gördüm
Bende onun için acaba dedimDün yazmadida cocugumu kötü oldu acaba
Ay valla evde çok kuduruyorlar bir tane gidince bile okula iyi geliyor eve geldiği gibi kıyamet kopuyorOkul anneler için var vallahii en kurtarıcı yeröğretmenlere çile busefer
Allaha emanet ol canimKızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum bebeğim günden günden daha çok hasta oluyor . Kafam hiç rahat degil . Kızım hala ateşli . Evde sigara konusu tekrar hakim oldu . İyi değilim kafamı boşaltmam lazım . Biraz aranızdan ayrılmak istiyorum. Kusura bakmayın . Bu kadar stressle konsantre olamıyorum üzgünüm . Kendimi toparlayıp tekrar aranıza dönecem . Doktor çok dikkat et dedi ortalıkta hastalık en çokta çocukları etkiliyor dedi . BKalım ilaca devam . Kötü olursa getir dedi tekrar . Yani hakkınızı helal edin . Ben bir süreliğine ayrılıyorum .
Öylee oluyoyaaa kolay değill seninde 3 çocuktu dimiAy valla evde çok kuduruyorlar bir tane gidince bile okula iyi geliyor eve geldiği gibi kıyamet kopuyor
Sağol kaptanım sizlerde .Allaha emanet ol canim
Geçmiş olsun Allah'a emanet ol canımKızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum bebeğim günden günden daha çok hasta oluyor . Kafam hiç rahat degil . Kızım hala ateşli . Evde sigara konusu tekrar hakim oldu . İyi değilim kafamı boşaltmam lazım . Biraz aranızdan ayrılmak istiyorum. Kusura bakmayın . Bu kadar stressle konsantre olamıyorum üzgünüm . Kendimi toparlayıp tekrar aranıza dönecem . Doktor çok dikkat et dedi ortalıkta hastalık en çokta çocukları etkiliyor dedi . BKalım ilaca devam . Kötü olursa getir dedi tekrar . Yani hakkınızı helal edin . Ben bir süreliğine ayrılıyorum .
Evet canımÖylee oluyoyaaa kolay değill seninde 3 çocuktu dimi
3 1 arada felaketMaşaallahh ya allah bagışlasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?