- 25 Ağustos 2019
- 62.403
- 119.739
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.881
Benim yengem kiloluydu zaten cok dikkat ederek giderdi sadece suyla emzirme dönemi gecirdi bebeler mama almadan gayet saglıklı sekilde ilerledilerEvettt düşünüyolarda yesin etsin diyeee ama süt varken neden gerek duyalımkii sonuçta dimi nebileyim ben asıl süt ceviz badem şeyler süt ediyor tahıllı ekmekler bulgur pilavı falan bunlar yapıyo süt
Yaniiii olunacak seyler bazı şeyleri cok abartıyolarrBenim yengem kiloluydu zaten cok dikkat ederek giderdi sadece suyla emzirme dönemi gecirdi bebeler mama almadan gayet saglıklı sekilde ilerlediler
Tahin ve bol su yesillikte canım sen hamur işine gömülme zaten kilo verirsinEvettt düşünüyolarda yesin etsin diyeee ama süt varken neden gerek duyalımkii sonuçta dimi nebileyim ben asıl süt ceviz badem şeyler süt ediyor tahıllı ekmekler bulgur pilavı falan bunlar yapıyo süt
Aynenn bu işte hamur dan alıyoruz yaaa zaten oyüzden gömmem allahın izniyleTahin ve bol su yesillikte canım sen hamur işine gömülme zaten kilo verirsin
Coohh güzel bir takıma düşmüşüm muthiş heyecanlı bir haftaEvet kizlar bu hafta 2 takım olarak yarısıcaz,1hafta boyunca kim daha çok yuzdeyle gelirse takım olarak o takim artı ödül hakkıni kullanır ✌
Diger takım ceza alır
En az 5bin adım atmanızi rica ediyorum sizden 4.500 kabul etmiyorum (birdaha tekrarlamicam bu notu)
Yarindan itibaren adimlar baslar
Simdi hazırmiyiz
Papatyalar
M MissHayaLet (kaptan)
suspushanimcim
K Klassklasik
M Mavi Menekse
D u t
Pandora27
Mor Vampirella
C Chikolata_gozlum
Güller
E Elif_Eylul (kaptan)
karamel Latte
F Frozen01
Gurbettt42
M M_atruska
Aamine
@Gozdem__
Coohh güzel bir takıma düşmüşüm muthiş heyecanlı bir hafta
Ben hastanedeyim diye istersen paylaşma dedin ya ben o yüzden paylaşım yapmadım ama eve gelir gelmez yaptım
Tebrikler kuzum
Sıkma canını kuzum toparlarsin sen
Canım Tebrikler
Tebrikler canım
Kız Tebrikler azmin harika
Hadi bakalım hayırlı olsunEvet kizlar bu hafta 2 takım olarak yarısıcaz,1hafta boyunca kim daha çok yuzdeyle gelirse takım olarak o takim artı ödül hakkıni kullanır ✌
Diger takım ceza alır
En az 5bin adım atmanızi rica ediyorum sizden 4.500 kabul etmiyorum (birdaha tekrarlamicam bu notu)
Simdi hazırmiyiz
Papatyalar
M MissHayaLet (kaptan)
suspushanimcim
K Klassklasik
M Mavi Menekse
D u t
Pandora27
Mor Vampirella
C Chikolata_gozlum
Güller
E Elif_Eylul (kaptan)
karamel Latte
F Frozen01
Gurbettt42
M M_atruska
Aamine
@Gozdem__
Yaa
Tebrikler canım eksin cok guzel
Canım en güzeli bol su başka denecek yok diğerleri yan seçenek en çok su süt yapar.Bnde öyleydim annem helvayı ekmege sıktı sıktı elime verdı süt olacak yoksa süt olmaz sekerlı süt ler çaylarıste oda yapıştı üstüme
Sizler için hayırlısı olsun filizcimmEvet kizlar bu hafta 2 takım olarak yarısıcaz,1hafta boyunca kim daha çok yuzdeyle gelirse takım olarak o takim artı ödül hakkıni kullanır ✌
Diger takım ceza alır
Simdi hazırmiyiz
Papatyalar
M MissHayaLet (kaptan)
suspushanimcim
K Klassklasik
M Mavi Menekse
D u t
Pandora27
Mor Vampirella
C Chikolata_gozlum
Güller
E Elif_Eylul (kaptan)
karamel Latte
F Frozen01
Gurbettt42
M M_atruska
Aamine
@Gozdem__
Evett yanii abartıyolsrr batıl inançlar hep yaCanım en güzeli bol su başka denecek yok diğerleri yan seçenek en çok su süt yapar.
Efferim kız sana
Afiyet olsun kuzu17 Mart menü
Sahur =1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
2 dilim kaşar peyniri
İftar=1 kase kırmızı mercimek çorbası
5,6 kaşık etli sebzeli mantar sote
2 dilim ekmek
Yumurtalı ıspanak yemeği
23,30= 1 kupa kiraz sapı çayı
1 kare bitter çikolata
Su 2 litre
E Elif_Eylul
Tebrikler abla
Eline emeğine sağlık.2kisiyi daha çıkartıyorum listeden
Menu
KontroluCuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b M MissHayaLet E Elif_Eylul karamel Latte @jtaime020626 C Chikolata_gozlum M Mavi Menekse D u t Aamine @Gozdem__ Pandora27 F Frozen01 suspushanimcim K Klassklasik @zmfaze @Nur_1335 Gurbettt42
55 gelmişGcen hafta 56.3 E Elif_Eylul C Chikolata_gozlumkaramel Latte
Bu hafta 55.6
Fark -700Eki Görüntüle 3028673
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?