Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettt düşünüyolarda yesin etsin diyeee ama süt varken neden gerek duyalımkii sonuçta dimi nebileyim ben asıl süt ceviz badem şeyler süt ediyor tahıllı ekmekler bulgur pilavı falan bunlar yapıyo süt
Benim yengem kiloluydu zaten cok dikkat ederek giderdi sadece suyla emzirme dönemi gecirdi bebeler mama almadan gayet saglıklı sekilde ilerlediler

Evettt düşünüyolarda yesin etsin diyeee ama süt varken neden gerek duyalımkii sonuçta dimi nebileyim ben asıl süt ceviz badem şeyler süt ediyor tahıllı ekmekler bulgur pilavı falan bunlar yapıyo süt
Tahin ve bol su yesillikte canım sen hamur işine gömülme zaten kilo verirsin

Evet kizlar bu hafta 2 takım olarak yarısıcaz,1hafta boyunca kim daha çok yuzdeyle gelirse takım olarak o takim artı ödül hakkıni kullanır ✌
Diger takım ceza alır
En az 5bin adım atmanızi rica ediyorum sizden 4.500 kabul etmiyorum (birdaha tekrarlamicam bu notu)
Yarindan itibaren adimlar baslar
Simdi hazırmiyiz

Papatyalar
M MissHayaLet (kaptan)
suspushanimcim
K Klassklasik
M Mavi Menekse
D u t
Pandora27
Mor Vampirella
C Chikolata_gozlum

Güller
E Elif_Eylul (kaptan)
karamel Latte
F Frozen01
Gurbettt42
M M_atruska
Aamine
@Gozdem__

Coohh güzel bir takıma düşmüşüm muthiş heyecanlı bir hafta

Hadi bakalım hayırlı olsun

Bnde öyleydim annem helvayı ekmege sıktı sıktı elime verdı süt olacak yoksa süt olmaz sekerlı süt ler çaylar ıste oda yapıştı üstüme
Canım en güzeli bol su başka denecek yok diğerleri yan seçenek en çok su süt yapar.

Sizler için hayırlısı olsun filizcimm
Bende şu 1buçuk hafta sonra başlicam guzelce yürüyüşe havalar ısınmaya başlıyor haftaya cuma bigüzel ilkbahar yüruyüşü etmeye başlarım artıkk

Afiyet olsun kuzu
Gecen cuma75.9
Bu cuma 75.5
eksi 400 Yarabbim şükür elhamdülillah
Eki Görüntüle 3028635
Tebrikler abla
Eline emeğine sağlık.
55 gelmiş tebrikler canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…