Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrikler canım eksin cok guzel

Az kaldı kuzum dayan sonra dilediğin gibi yersin ama abartma
Yok kızzz asıl ozaman birşey yemicemm pekk zayıflamak için salmıcamm ama esim diyo tatlıyı sana yediremedim ya diyo hergün sana tatlı alcam diyo dedim yok istemiyom alma sonra alırım kilo all diyo bana bırakmışken ne alacamm

Canim gecen hafta 1kere paylastin bide dün paylastin oyuzden, cok çarpın olcaktı bugun yeni liste yapicam

Siz iyi olunda

Teşekkür ederim canım

Günaydın canım
Ben hastanedeyim diye istersen paylaşma dedin ya ben o yüzden paylaşım yapmadım ama eve gelir gelmez yaptım
Tebrikler kuzum
Sıkma canını kuzum toparlarsin sen
Canım Tebrikler
Gunaydin kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 67.2
Bugun 67.0
- 200
Eki Görüntüle 3028748
Tebrikler canım
Kız Tebrikler azmin harika

Yok fazla abartmazsin insan kendini frenleyince gerisi geliyor.

Aynenn öyleee buyüzden fit anne olmak istiyorum çok özeniyorum
Olursun canım asım kilo emzirme dönemi alınıyor ama çevreden kaynaklı, mesela benim kayınvalidem hep sen bir şey yemiyorsun der. Yiyorum ben hamur işi yemiyorum diyorum bir ara takmıştı bana hasta olacaksın diye.

Hatta geçen akşam eşim bir gaz verdi ona yok birşey yemiyor yok şöyle yok böyle diye. Ya dedim yiyorum niye hasta olayım hamurisi yemeyince hasta mı olunuyor ay valla deli ediyorlar beni

Aynenn öyleee buyüzden fit anne olmak istiyorum çok özeniyorum
Olursun canım asıl kilo emzirme dönemi alınıyor ama çevreden kaynaklı, mesela benim kayınvalidem hep sen bir şey yemiyorsun der. Yiyorum ben hamur işi yemiyorum diyorum bir ara takmıştı bana hasta olacaksın diye.

Hatta geçen akşam eşim bir gaz verdi ona yok birşey yemiyor yok şöyle yok böyle diye. Ya dedim yiyorum niye hasta olayım hamurisi yemeyince hasta mı olunuyor ay valla deli ediyorlar beni

Bnde öyleydim annem helvayı ekmege sıktı sıktı elime verdı süt olacak yoksa süt olmaz sekerlı süt ler çaylar ıste oda yapıştı üstüme

Evettt düşünüyolarda yesin etsin diyeee ama süt varken neden gerek duyalımkii sonuçta dimi nebileyim ben asıl süt ceviz badem şeyler süt ediyor tahıllı ekmekler bulgur pilavı falan bunlar yapıyo süt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…