- 25 Ağustos 2019
- 62.402
- 119.719
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.841
Ne yesemmmYeyeee hele sende
Napayım kız bizimkiler hazır yemezAfferim kız sana
Evde ne varNe yesemmmaklıma da birşey gelmeyy yavvv
YaparımYap yavv üşenmedimm yaptım bi velett dersin sonra
Git şaypadan al bak cok güzelNapayım kız bizimkiler hazır yemez
Cook teşekkür ederim idolüm sayende yoksa bu basenler erimezdi@Gozdem__ canım tebrik ediyorum
Saypa mi kaldiGit şaypadan al bak cok güzel
Senin de azminle canım benim yoksa biz ne yapsak boş icinizden gelmese olmazdiCook teşekkür ederim idolüm sayende yoksa bu basenler erimezdiMor Vampirella hiç merak etme burada sporu da seversin daha iyi bir sonuç için onu da yapacağın motivasyonu pozitif enerjiyi burada bulabilirsin
Hahahah ellerine sağlıkk şiniiden beybiiiYaparımdeliyim gözü kara deliyim
Un su maya tuz varbrokoli diyo beni ye
Sağol kuzumHahahah ellerine sağlıkk şiniiden beybiii
Brüksel hiç yemedim denemedim yaaa güzel oluyomu gerçektenBrokoli almadım Brüksel var
Oooo buişi berabermi ediyosunuzzzz tam destek beeeSağol kuzumkocam geri dönmedi bakalım ne diyecek o da kilo vermek istiyor
Aman degisti onun adi iste orda satılıyorSaypa mi kaldiyufkaci da vardır burda ama ben baklava yufkasından kıymalı börek gördüm
Ben onları kafasını kesiyorum tencereye çok az zeytinyağı ve su koyuyorum yoğurtlu güzel oluyor canım istersen limonlu salata gibi de yapabilirsin haşlayıp.Brüksel hiç yemedim denemedim yaaa güzel oluyomu gerçekten
Ben destek olurum da o çoğu zaman köstek oluyorOooo buişi berabermi ediyosunuzzzz tam destek beee
Kızlar ben aranızdan ayrılmak istiyorum bebeğim günden günden daha çok hasta oluyor . Kafam hiç rahat degil . Kızım hala ateşli . Evde sigara konusu tekrar hakim oldu . İyi değilim kafamı boşaltmam lazım . Biraz aranızdan ayrılmak istiyorum. Kusura bakmayın . Bu kadar stressle konsantre olamıyorum üzgünüm . Kendimi toparlayıp tekrar aranıza dönecem . Doktor çok dikkat et dedi ortalıkta hastalık en çokta çocukları etkiliyor dedi . BKalım ilaca devam . Kötü olursa getir dedi tekrar . Yani hakkınızı helal edin . Ben bir süreliğine ayrılıyorum .
Bigün alıp onu deneyecem bi onu etmedimBen onları kafasını kesiyorum tencereye çok az zeytinyağı ve su koyuyorum yoğurtlu güzel oluyor canım istersen limonlu salata gibi de yapabilirsin haşlayıp.
Güzel oluyor canım ben severek yiyorum.Bigün alıp onu deneyecem bi onu etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?