- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.241
Sağol kaptanım . Sürekli kucağımda olmak istiyo. Günlük adımımı atamicam bugün . Muaf olma şansım var mı .geceden beri kucağımda hepHadi ya çok geçmiş olsun canım
BurdayıkkkGüller nerdesiniz
Geçmiş olsun canımDüşmedi ateşi filizim hastaneden geldik şimdi. Boğazı enfeksiyonlanmış kulağına vurmuş o da . Antibiyotik kulak damlası falan verdiler
Tamam canım Rabbim şifa versinSağol kaptanım . Sürekli kucağımda olmak istiyo. Günlük adımımı atamicam bugün . Muaf olma şansım var mı .geceden beri kucağımda hep
HepsiDiger güllerneredelerki sporumu yaparlar acaba
Sabah gelip Gunaydın bile demiyolar
Günaydın canımGünaydın guzellikler
Selam canımSelam kızlar
Geçmiş olsun canımDüşmedi ateşi filizim hastaneden geldik şimdi. Boğazı enfeksiyonlanmış kulağına vurmuş o da . Antibiyotik kulak damlası falan verdiler
Vuraydin beynine beynineAbla sabah eşim evdeydı normalde erkn gıder sabh kahvaltı tabagımı hazırladım sen bunları yiyip nasıl kilo verıyon bu kadar cok dedıaynısını ona da yaptım ıkı yumurta zeytin peynir domates bn bıraz gözüm doysun dıye buyuk tabaga koyuyom kndıme cok göründü herlade ona iddaya gırmıstık sen ıkı saate kalmaz acıkırsın dıye bn bununla 5 6 ya kadar duruyom dedım kazandım ıkı saat sonra aramiş acıktım dıyor ekmeksız kahvaltı mı ypılırmiş
Burdayıkkk
Geçmiş olsun canım
Tamam canım Rabbim şifa versin
Sağolun kızlar
Günaydın canım
Selam canım
Geçmiş olsun canım
Ben leslie boosted yapiyorum yada yapıyodumCanlarım spor kaptanellam
M MissHayaLet sizce en etkili Leslie hangısı sız hangısını yapıyorsunuz dün yaptım ben illk defa cok eglenceliigeldı bana
Bnde onu yptım dün 30 dklık olan demı ablamBen leslie boosted yapiyorum yada yapıyodum
Covitten dolayi 5dk bir yoruluyorum
Evet canim mavi tisortlari var üstundeBnde onu yptım dün 30 dklık olan demı ablam
İyı demissinKlk kndın hazırla ye dedım
Faydasını gördün mü abla hergun ypıyormuyudunEvet canim mavi tisortlari var üstunde
Gecen sene hergun yılmadan yaptim bacaklarim ve karnim gittiFaydasını gördün mü abla hergun ypıyormuyudun
İyiymmis bn yanında ebru karaduman basen eritme hareketleri ile lilly Sabri yapıyom ıkı hafta boyle gıdecem bakalım ne olacakGecen sene hergun yılmadan yaptim bacaklarim ve karnim gitti
2hafta sonra bir mucize geliyor deseneİyiymmis bn yanında ebru karaduman basen eritme hareketleri ile lilly Sabri yapıyom ıkı hafta boyle gıdecem bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?