- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.261
Gelir gelir pozitif düşünüyoruzBilmeminşallh
Teamamm pozitifimmGelir gelir pozitif düşünüyoruz
Gene gitti desene ödülBizim takım sunnygirlll napıyorsun tatlış bu hafta sen sen iyi bir dıyet beklıyok bak ödemleri bı at vücuttan
Teamamm pozitifimmbu arada dün çikolata yıyemedım Almayı unutmuş da
Canım bende 40 dakikalık bir videosu var 3 mil onu yapıyorumCanlarım spor kaptanellam
@MissHayaLet sizce en etkili Leslie hangısı sız hangısını yapıyorsunuz dün yaptım ben illk defa cok eglenceliigeldı bana
Kirmızı tisortlu olanmiCanım bende 40 dakikalık bir videosu var 3 mil onu yapıyorum
Bugun kahveyle ye istersen varsa
Sen nasıl aşkoo etkisini gordunmuCanım bende 40 dakikalık bir videosu var 3 mil onu yapıyorum
Valla değişik seyler olmaya başladı benim göbek vardı esimde farkediyor gitmeye basladıSen nasıl aşkoo etkisini gordunmu
Eee Pazartesi cok guzel bir eksi geliyor deseneGünaayyddıınn herkeseeee
E Elif_Eylul sabah tartıldım 77.07sabahtan seyetseydim ne güzel listeye yansıyacaktı.
Yok dün du artık bugunde bozmam haftaya kalsın bn bozduğum zaman zaten dıyet bozuldu yiyim herseyden nolcak dıyom ablaBugun kahveyle ye istersen varsa
Sonra gelsin bebekValla değişik seyler olmaya başladı benim göbek vardı esimde farkediyor gitmeye basladı
Evet o kırmızı askılı gibisiiKirmızı tisortlu olanmi
Guzel düsunce canim tebrikler gercektenYok dün du artık bugunde bozmam haftaya kalsın bn bozduğum zaman zaten dıyet bozuldu yiyim herseyden nolcak dıyom ablao yüzden
Evet hepsini ezberlerdimm gecen seneden beriEvet o kırmızı askılı gibisii
Aahh inşallahSonra gelsin bebek
Aminn kuzum aminAahh inşallahicim sıcacık oldu bak böyle diyince Rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?