- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.281
Amin kuzum amin Rabbim büyuk isteyen herkese nasip etsinAahh inşallahicim sıcacık oldu bak böyle diyince Rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip eylesin
Saglikla gelsın kuzum bnm arkadaşim var 39 haftalıkken bırden şekeri çıktı cok kilo her zaman zarar bıraz kilolu hamile kaldı ınsülin kullanıyordu ona bagladılar bebegı karnındayken öldü sonra sezeryan ile aldılar bebegını cok üzüldük cok agladık sımdı oda dıyete başladı zatıflayıp tekrar bebek düşünüyorAahh inşallahicim sıcacık oldu bak böyle diyince Rabbim nerde isteyen varsa herkese nasip eylesin
Aynen abla yag oranı cok yüksekti bnm arkadaşiimindaAmin kuzum amin Rabbim büyuk isteyen herkese nasip etsin
Nekadar yağ kaybi okadar kolay hamilelik süreci
Aaa cok üzüldümSaglikla gelsın kuzum bnm arkadaşim var 39 haftalıkken bırden şekeri çıktı cok kilo her zaman zarar bıraz kilolu hamile kaldı ınsülin kullanıyordu ona bagladılar bebegı karnındayken öldü sonra sezeryan ile aldılar bebegını cok üzüldük cok agladık sımdı oda dıyete başladı zatıflayıp tekrar bebek düşünüyor
Kilolu hamile kalmak herzaman riskli oluyor cunku dahada kilo aliyosun yağ bağlıyor heryerin bu seferAynen abla yag oranı cok yüksekti bnm arkadaşiiminda
Aynen öylee olicii ihifihihigiiEee Pazartesi cok guzel bir eksi geliyor desene
Aminn kuzum amin
Cok haklısın herseyin hayırlısını nasip eylesin Rabbim hamileliğin de kolayını evladın hayırlısınıSaglikla gelsın kuzum bnm arkadaşim var 39 haftalıkken bırden şekeri çıktı cok kilo her zaman zarar bıraz kilolu hamile kaldı ınsülin kullanıyordu ona bagladılar bebegı karnındayken öldü sonra sezeryan ile aldılar bebegını cok üzüldük cok agladık sımdı oda dıyete başladı zatıflayıp tekrar bebek düşünüyor
Bnde 68ıle hamile kaldım 78 le doğurdum lohusalıkta ta 9kilo aldım işteAaa cok üzüldüm
Kilolu hamile kalmak herzaman riskli oluyor cunku dahada kilo aliyosun yağ bağlıyor heryerin bu sefer
Ben 63kiloyla kıza hamile kaldim 90 kiloyla doguma girdim kız dogdu heryeri yağ icinde
Aynen tatlım böyle devamAynen öylee olicii ihifihihigii
Cok haklısın herseyin hayırlısını nasip eylesin Rabbim hamileliğin de kolayını evladın hayırlısını
Cok gecmiş olsun arkadasına sabırlar versin hic kolay değil biz nasıl hasret cekiyorsak onun iki kattır eminim..
Beni gören kilolu demiyor da vucut indeksim kilolusun sen diyor ondan kesin kararlıyım artık vermeye kendim icin aynaya baktıgımda tereddute dusmemek icin..
Ben öküz gibi yedim canimBnde 68ıle hamile kaldım 78 le doğurdum lohusalıkta ta 9kilo aldım işteAma şuanda cok ıyı zayıflıyorum orantılı sporla destekli oglumdan sonra da kilo vermiştim ama sıkılaşma olmamiştı sporsuz verdım onda
Aynen tatlım böyle devam
Hamilelikte öyle oluyor abla yaBen öküz gibi yedim canim
Kız hamilelikte az almıssın he ideal yani sonradan etrafa uyup tatlı mı yedin bol bolBnde 68ıle hamile kaldım 78 le doğurdum lohusalıkta ta 9kilo aldım işteAma şuanda cok ıyı zayıflıyorum orantılı sporla destekli oglumdan sonra da kilo vermiştim ama sıkılaşma olmamiştı sporsuz verdım onda
Aynen tatlım böyle devam
Ben öküz gibi yedim canim
Ewt anam sağolsun ağzıma sürekli sürekli soktu durdu bişeylerKız hamilelikte az almıssın he ideal yani sonradan etrafa uyup tatlı mı yedin bol bol
İyiler şükür abla oğlum da çıkan alerji gibi şeyler kurumaya başladı, randevu yok ya aradım tee 29 martta falan diyor götüremedim
Günaydın canımGünaayyddıınn herkeseeee
E Elif_Eylul sabah tartıldım 77.07sabahtan seyetseydim ne güzel listeye yansıyacaktı.
Benim kilom az diyeAnlamadim esin kilon az diye mi kizdikendi kilosuna mi kizdi
Hayırlı sabahlarHayırli sabahlar kızlar bugün erkenci degilmisiniz nesiniz kimsecikler yazmamış daha
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızçelerr
Hepimize güzel birgun olması dılegıyle
Günaydın kaptanellamGünaydın
Günaydın kuzumGünaydın
Günaydın güzel haftasonlari,Günaydın herkese mutlu hafta sonları
Günaydın gülGünaydın güller, papatyalar
Günaydın canım gece uyumusum sabahta kızlar babaanne de uyuyunca uyudumGunaydın canımnerdesin sabah seni gördüm
Selam kızlar
Selam canım çok geçmiş olsun iyi olmuş doktora götürdüğün kulak olunca hemen geçmiyor Rabbim şifa versin inşallahDüşmedi ateşi filizim hastaneden geldik şimdi. Boğazı enfeksiyonlanmış kulağına vurmuş o da . Antibiyotik kulak damlası falan verdiler
Kuzu sen ufaklığı dikkat et onlar daha önemliSağol kaptanım . Sürekli kucağımda olmak istiyo. Günlük adımımı atamicam bugün . Muaf olma şansım var mı .geceden beri kucağımda hep
Canm Leslie boosted daha hızlı diğerlerinden.Canlarım spor kaptanellam
M MissHayaLet sizce en etkili Leslie hangısı sız hangısını yapıyorsunuz dün yaptım ben illk defa cok eglenceliigeldı bana
TamamBenim kilom az diye
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar canım
Günaydın kaptanellam
Günaydın kuzum
Günaydın güzel haftasonlari,
Günaydın gül
Günaydın canım gece uyumusum sabahta kızlar babaanne de uyuyunca uyudum
Selam canım çok geçmiş olsun iyi olmuş doktora götürdüğün kulak olunca hemen geçmiyor Rabbim şifa versin inşallah
Kuzu sen ufaklığı dikkat et onlar daha önemli
Canm Leslie boosted daha hızlı diğerlerinden.
Canim gece giremezsen ertesi sabah paylasirmisin
Gece mutlaka yazarım ama unutursam da sabah paylaşırımCanim gece giremezsen ertesi sabah paylasirmisin
Olsun canım napalım onlar da iyilik yapıyoruz sanıyolarEwt anam sağolsun ağzıma sürekli sürekli soktu durdu bişeylerekmegıme helva sıkıp gece yarısı süt le bırlıkte yerdım
İyiler şükür abla oğlum da çıkan alerji gibi şeyler kurumaya başladı, randevu yok ya aradım tee 29 martta falan diyor götüremedim
Günaydın canım
Tamam canim kolay gelsinGece mutlaka yazarım ama unutursam da sabah paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?