- 6 Eylül 2020
- 202
- 450
- 23
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.301
Tunaydim canımBizim takım sunnygirlll napıyorsun tatlış bu hafta sen sen iyi bir dıyet beklıyok bak ödemleri bı at vücuttan
Teamamm pozitifimmbu arada dün çikolata yıyemedım Almayı unutmuş da
Elma,tarcin,nane,karanfil geceden beklet bence mükemmelcanlar Önerebileceginiz ödem atma tarifleri var mı acep
Maşallahin var seninAy çok yorgunluk çöktübende sporumu yapayım dün dinlenme yaptım son 2 hafta kaldı dayanmaliyim
Igrenc bir hayat
Bugün uyudum ya iyice yorgunluk çöktü yoksa hergun 7 de kalkmaya alışkın vücutMaşallahin var senin
Çok tenkyuElma,tarcin,nane,karanfil geceden beklet bence mükemmel
Herşey iyice arttı fiyatlar uçtu bakalım ne yapacağız inşallah yaza doğru iner fiyatların çoğuIgrenc bir hayat
Hafta sonu olur öyle seylerBugün uyudum ya iyice yorgunluk çöktü yoksa hergun 7 de kalkmaya alışkın vücut
Yaza iner ya umud ediyoruzHerşey iyice arttı fiyatlar uçtu bakalım ne yapacağız inşallah yaza doğru iner fiyatların çoğu
Ayni durumdayizBuz ve karlı bir havadan selamlar
İyi abla elhamdülillah.bu ara salgın var çocuklar hep hasta valla .Çok sükür iyiyim sen nasilsin kuzum bebe nasil
Çok geçmiş olsun dutumSağol kaptanım . Sürekli kucağımda olmak istiyo. Günlük adımımı atamicam bugün . Muaf olma şansım var mı .geceden beri kucağımda hep
Ben geldim de gidiyorum şimdi spor yapıp geleceğimBurdayıkkk
Geçmiş olsun canım
Maşallah ne güzelHafta sonu olur öyle seyler
Aksam Eylul 7de yatti bende 9da
Uykuyu almisik gene 7den 9a kadar uyudu eylul
Maşallah bu sen kış hiç bitme niyetinde değil vallaAyni durumdayiz
Selam canım hoşgeldinBuz ve karlı bir havadan selamlar
Simdi merkeze indim köyden bizim ora nere merkez nere bizde kar lapa lapa asada bisey yokMaşallah bu sen kış hiç bitme niyetinde değil valla
Yok canım hic birsey bu akşam gelecekmiş kar yagisiSimdi merkeze indim köyden bizim ora nere merkez nere bizde kar lapa lapa asada bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?