- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.561
Bende Huawei var canim hemen hemen aynı program telefona eslesmek zorunda değil ama saate göre olanlar da var tabi. Ayarlar kısmından boyunu kilonu attığın adımı ayarliyorsun orada hassas ayarı da ayarliyorsun. Ayarla önce bir de öyle dene istersen.Teşekkür ederim:)
Teşekkür ederim
Google fit kullanıyorum ama az sayıyor bence . Telefon değiştirdim Samsung healt çok iyiydi ama bunda yok tabi.
Şükür küçük iyi ateşi düştü bugün de büyük kötü hastaneye götürdük getirdikD u t kizin nasil oldu
Zaten olmasa şaşarim evde 1kisi olunca gecmemesi imkansız canim cok gecmis olsunŞükür küçük iyi ateşi düştü bugün de büyük kötü hastaneye götürdük getirdik
Cok gecmiş olsun ikisi de bir an önce toparlansın inşallahŞükür küçük iyi ateşi düştü bugün de büyük kötü hastaneye götürdük getirdik
Çok teşekkür ederim canım sanırım bende hasta oluyorum yarın da ben giderimZaten olmasa şaşarim evde 1kisi olunca gecmemesi imkansız canim cok gecmis olsun
Sağol canımCok gecmiş olsun ikisi de bir an önce toparlansın inşallah
Çok teşekkür ederim canım sanırım bende hasta oluyorum yarın da ben giderim
Geri gittiysen gitmistirAna alintilarim gitti
Napayım etiketlere sporlara döndüm yazdım o ara çayım buz gibi olmuş şimdi tekrar cay koydum çocukların isteği bitmiyor zatenGeri gittiysen gitmistir
Bende simdi bitirdim isleri eylule slaym aldim heryeri slaym yapmis sümüklü böcek gibi oldu yapış yapışNapayım etiketlere sporlara döndüm yazdım o ara çayım buz gibi olmuş şimdi tekrar cay koydum çocukların isteği bitmiyor zaten
Geçmiş olsun canımŞükür küçük iyi ateşi düştü bugün de büyük kötü hastaneye götürdük getirdik
Günaydın canımGunaydinnnnnn kızlarrrrr
İykkkk ben almiyorum hiçBende simdi bitirdim isleri eylule slaym aldim heryeri slaym yapmis sümüklü böcek gibi oldu yapış yapış
Elifte aradi anne dısari cikalim isten cagarcaklar gidip geleyim kahve iceriz
Günaydın canımGunaydinnnnnn kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?