Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bitanesin kaptan. Zaten bişey yemeye fırsat olmuyo küçük sürekli kucağımda . Büyük yanımdan ayrılma diye ağlıyo
Canım böyle günlerde egerki kalk yürü diceksem ben öleyim
Rabbim herkese şifa versin çolugumuza cocugumuza kendimize

Uzun süre yanma olursa doktora götür canim ben o ara 3 kere götürdüm 3. De anca geçmişti.
Cok kiside duyuyorum benim kizin sinif arkadasida gecen olmustu okuldanda kapiyorlar. Benim kiz bide cisini cok tutuyor sıkışınca wc ye kosuyor altina kaçırıyor kac kere konuştum. Çişin geldimi hemen wc ye git diye ama kiloduna bir damla cis olsa camasirini değişiyor
Wcden cikarkende iyice siliyor
Hafta ici doktoru ariyacam ama enfeksiyon gectiyse bilemezler

Bir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum ben
Kendimi biliyorum çünkü,midem gecti yaa mide hapi ictim 3gun
Canim bir kac arkadastan duydum covitten sonra yoruluyorum diyordu.tahlil yaptir D vitamin doktor yazsin gecmis olsun

Kaptanım iki gün üst üste misafiri olanlar nereye gitsin
Bir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum ben
Kendimi biliyorum çünkü,midem gecti yaa mide hapi ictim 3gun
Abla ben covidden sonra cok halsizdim doktora gitmedim direk takviye aldım cunku doktorlar d vitamini bakmadan haftada 2 kere veriyolarmıs covid olup doktora giden kimi duyduydam böyle

2gun misafiri at ilk once çöpe

Gidip baktircam canim belliki bisey eksikligi var

İdrar kültürü yapıyorlar mı canım öyle çıkıyor.

2gun misafiri at ilk once çöpe

Gidip baktircam canim belliki bisey eksikligi var
covidden görüşemeyince ardı ardına geliyolar

Evet mutlaka takviye al doktora vermese bile vucut depoları tüketiyor cunku covidde

Dışarıda bekle tek ayak üstünde

Sagol kuzum gidip hafta ortasi baktirayim
Benimde d vitamini cok dusuk cikmisti gecen sene doktor D vitamini yazdi.
Yine tahlil yaptiracam yükselmişmi diye
D vitamini vucudun vitamin alimini kolaylastiriyor d vitamini eksik olunca ne yersen ye vucut vitamini ememiyor. D vitamini eksikligi yorgunluk kilo vermede zorluk gibi etkiler yapiyor. dikkat et canim corona dan sonra daha cok kendini gosteriyor

Ay evet bu yaza söyle fit girelim istediğimiz kıyafetleri giyelim
Aynen canım ya yaza daha var istediğimiz kilolara ulaşırız
Bu kez az çok geçmişi oliyabildim çünkü çocuk uyutmaya çalışıyorum şu an

hzlsel hoşgeldin. Harika kilolar vermişsin umarım hedefine bir an önce kavuşursun
Hoş buldum canım İnşallah hepimiz ulaşalım
Kız bizde markete gittiydik mecburen göz görünce gönül dayanamadı
Kurtulalım gitsin
Aman boşver aklında kalacağına iyi yapmışsın canım

Şu var evde az yağlıseyle tüketin diyor

Eklentiler

• 20220320_120128.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 20
Yorgunluk deyince insanin aklina direk D vitamini geliyor zaten canim D vitamini vucudun vitamin emilimini kolaylastiriyor bende gecen okudum ogrendim D vitamini yoksa diger vitaminlerde vucutta yok demektir o yuzden vucutta yorgunluk halsizlik titreme sinirlilik depresyon hersey ortaya cikiyor ama d vitamini doktor yazsa daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…