- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.601
Canım böyle günlerde egerki kalk yürü diceksem ben öleyimYaa bitanesin kaptan. Zaten bişey yemeye fırsat olmuyo küçük sürekli kucağımda . Büyük yanımdan ayrılma diye ağlıyo
Cok kiside duyuyorum benim kizin sinif arkadasida gecen olmustu okuldanda kapiyorlar. Benim kiz bide cisini cok tutuyor sıkışınca wc ye kosuyor altina kaçırıyor kac kere konuştum. Çişin geldimi hemen wc ye git diye ama kiloduna bir damla cis olsa camasirini değişiyorUzun süre yanma olursa doktora götür canim ben o ara 3 kere götürdüm 3. De anca geçmişti.
Canim bir kac arkadastan duydum covitten sonra yoruluyorum diyordu.tahlil yaptir D vitamin doktor yazsin gecmis olsunBir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum ben
Kendimi biliyorum çünkü,midem gecti yaa mide hapi ictim 3gun
Kaptanım iki gün üst üste misafiri olanlar nereye gitsinEvet kızlar bugün yediklerimize dikkat edelim inşallah eksi gelecegiz yarın. Her ne yiyorsak yarın eksi gelecegimizi düşünerek yiyelim
Hadi bakalım Cuma'nın Sesi pazartesi'den belli olurbol su içelim adımlarımızı atalım haydi kızlar haydi kızlar haydiiiiii
Tam zamanı tam zamaniii simdiiiiiii
M MissHayaLet
D u t
@Chikolata_gozlum
M Mavi Menekse
@HuZuNMeLeGi
@KitapseverAnne
@Pandora27
@suspushanimcim
Abla ben covidden sonra cok halsizdim doktora gitmedim direk takviye aldım cunku doktorlar d vitamini bakmadan haftada 2 kere veriyolarmıs covid olup doktora giden kimi duyduydam böyleBir gideyim cidden covit sonrasi böyle oldum ben
Kendimi biliyorum çünkü,midem gecti yaa mide hapi ictim 3gun
Sagol kuzum gidip hafta ortasi baktirayimCanim bir kac arkadastan duydum covitten sonra yoruluyorum diyordu. D vitamin kullan doktor yazsin gecmis olsun
Amin amin pamuk başkanımCanım böyle günlerde egerki kalk yürü diceksem ben öleyim
Rabbim herkese şifa versin çolugumuza cocugumuza kendimize
2gun misafiri at ilk once çöpeKaptanım iki gün üst üste misafiri olanlar nereye gitsin
Abla ben covidden sonra cok halsizdim doktora gitmedim direk takviye aldım cunku doktorlar d vitamini bakmadan haftada 2 kere veriyolarmıs covid olup doktora giden kimi duyduydam böyle
İdrar kültürü yapıyorlar mı canım öyle çıkıyor.Cok kiside duyuyorum benim kizin sinif arkadasida gecen olmustu okuldanda kapiyorlar. Benim kiz bide cisini cok tutuyor sıkışınca wc ye kosuyor altina kaçırıyor kac kere konuştum. Çişin geldimi hemen wc ye git diye ama kiloduna bir damla cis olsa camasirini değişiyor
Wcden cikarkende iyice siliyor
Hafta ici doktoru ariyacam ama enfeksiyon gectiyse bilemezler
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
2gun misafiri at ilk once çöpe
Gidip baktircam canim belliki bisey eksikligi var
Dışarıda bekle tek ayak üstündeKaptanım iki gün üst üste misafiri olanlar nereye gitsin
Abla ben covidden sonra cok halsizdim doktora gitmedim direk takviye aldım cunku doktorlar d vitamini bakmadan haftada 2 kere veriyolarmıs covid olup doktora giden kimi duyduydam böyle
Benimde d vitamini cok dusuk cikmisti gecen sene doktor D vitamini yazdi.Sagol kuzum gidip hafta ortasi baktirayim
Aynen canım ya yaza daha var istediğimiz kilolara ulaşırızAy evet bu yaza söyle fit girelim istediğimiz kıyafetleri giyelim
Hoş buldum canımBu kez az çok geçmişi oliyabildim çünkü çocuk uyutmaya çalışıyorum şu an
hzlsel hoşgeldin. Harika kilolar vermişsin umarım hedefine bir an önce kavuşursun
Aman boşver aklında kalacağına iyi yapmışsın canımKız bizde markete gittiydik mecburen göz görünce gönül dayanamadı
Kurtulalım gitsin
Hoş buldum canımHoşgellldınnnn aşkoooo
Günaydın kaptanellam
Şu var evde az yağlıseyle tüketin diyorBenimde d vitamini cok dusuk cikmisti gecen sene doktor D vitamini yazdi.
Yine tahlil yaptiracam yükselmişmi diye
D vitamini vucudun vitamin alimini kolaylastiriyor d vitamini eksik olunca ne yersen ye vucut vitamini ememiyor. D vitamini eksikligi yorgunluk kilo vermede zorluk gibi etkiler yapiyor. dikkat et canim corona dan sonra daha cok kendini gosteriyor
Yorgunluk deyince insanin aklina direk D vitamini geliyor zaten canim D vitamini vucudun vitamin emilimini kolaylastiriyor bende gecen okudum ogrendim D vitamini yoksa diger vitaminlerde vucutta yok demektir o yuzden vucutta yorgunluk halsizlik titreme sinirlilik depresyon hersey ortaya cikiyor ama d vitamini doktor yazsa daha iyiKaptanım iki gün üst üste misafiri olanlar nereye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?