- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.641
Su an test yapmıyorlar zaten herkes de dusuk cıkıyor diyip 10 gunde bir ya da ayda bir kullan diyip yolluyor arkadas hamile onun bile bakılmadan 10 gunde bir kullandırıyor doktoruD vitamini herkeste düşük çıkıyor hastanede yanında çalıştığım doktor Türkiye'deki kitler bozuk kesin herkesin d vitamini bu kadar düşük çıkamaz diyodu
Afiyet olsun canım19 Mart
İftar - 1 karnı yarık, 3 yk karabuğday pilavı, 3 yj yoğurt, çoban salata .
Su 2 litre
1 yeşil çay
Spor
8500 adım
43 dk chloe
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Saglik ocaklari bile bakmiyor sadece ilac yaziyorSu an test yapmıyorlar zaten herkes de dusuk cıkıyor diyip 10 gunde bir ya da ayda bir kullan diyip yolluyor arkadas hamile onun bile bakılmadan 10 gunde bir kullandırıyor doktoru
Teşekkür ederim ablaGecmis olsun canim
Neden oyle oluyor canim aç kapat biseyler yap ben oyle yapiyorum bazen geliyor
Günaydın canim
Suan iyi ama arada karnim agriyor diyor karin agrisi olur muCanim geriye dönük tahlilde çıkiyor misal ben gitmistim sen enfeksiyon gecirmissin dedi doktor bana tahlilde cikiyor
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Eğer hala çiş yaparken yanma oluyorsa csbuk geçmiyor canım.Hafta ici goturuyum bir canim geçtiyse cikar mi acaba
Cocuklara herzaman bakmalari lazim canimSuan iyi ama arada karnim agriyor diyor karin agrisi olur mu
Bugun acile gotursek alırlar mi acaba
Geçmiş olsun canımSuan iyi ama arada karnim agriyor diyor karin agrisi olur mu
Karın ağrısı ve kusma oluyor canım.Suan iyi ama arada karnim agriyor diyor karin agrisi olur mu
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Dun iki kere kustuKarın ağrısı ve kusma oluyor canım.
Bir randevu icin bir suru soru soruyorlar canimCocuklara herzaman bakmalari lazim canim
Zarar vermesinden değil zaten canım ne zararı olacak acaba hani o kadar suyu içebilir mi diye öyle dedimÇocuklarda içebilir nolacak 1 litrelik suyun içine yarım limon sık bı gün boyunca içir c vitamini sonuçta bı zarar vermez
Günaydın canımGünaydın kızlar
Evdeydim abla. Biraz başım ağrıyordu.
İnternetimizdede sorun var sürekli gidiyor. Bugün kaç kez sayfaya girmeye çalışdım olmadı
Günaydın canımGünaudın
Afiyet olsun canım19 Mart
İftar - 1 karnı yarık, 3 yk karabuğday pilavı, 3 yj yoğurt, çoban salata .
Su 2 litre
1 yeşil çay
Spor
8500 adım
43 dk chloe
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Günaydın canımGünaudın
Canim gecen esime aldim mesaj geldi randevunuz iptal edilmistir diyeBir randevu icin bir suru soru soruyorlar canim
Niye iptal oldukiCanim gecen esime aldim mesaj geldi randevunuz iptal edilmistir diye
Grevdeler doktorlar 1aydirNiye iptal olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?