Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinn gunaydinn kaptanlarin güzeli ben ne yaptım sabah beri kosturuyorum anca oturabildim 6 bin adım oldu şimdiden dahada bundan sonra işler var kahve molası yesilcayida peşine bağlarım şimdi nasılsınız cümleten gurup arkadaşlarım kaptanlarim

Oooo supersin maşallah
Ben iyiyim şükür

Oooo supersin maşallah
Ben iyiyim şükür
Allah iyilikler versin halsizmissin canım kovitten sonra üzüldüm dinlen yapamiyosan zorlama kendini geçecek inşallah biraz geç geçiyo etkileri ama yavaş yavaş geçecek inşallah bir dahada gelmesin o illet

Yarın için heyecanlanıyorum ben gene kaçamak yapmadım hiç sizde biliyosunuz misafiride gerdi bu hafta şaşılacak bir durum yarın tartıda artı gelirsem diye çok tırsıyorum
Yarin herkes heyecanli
Arti gelene sopa var banada

Allah iyilikler versin halsizmissin canım kovitten sonra üzüldüm dinlen yapamiyosan zorlama kendini geçecek inşallah biraz geç geçiyo etkileri ama yavaş yavaş geçecek inşallah bir dahada gelmesin o illet
Evet canim zor namaz kiliyorum tespih cekerken bile parmaklari ağrırmi agriyor iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…