- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.681
Sağol canım allah razı olsunGeçmiş olsun canım dün alintiladim yazmamisim
Gunaydinn gunaydinn kaptanlarin güzeli ben ne yaptım sabah beri kosturuyorum anca oturabildim 6 bin adım oldu şimdidenSanada gunaydin
Oooo supersin maşallahGunaydinn gunaydinn kaptanlarin güzeli ben ne yaptım sabah beri kosturuyorum anca oturabildim 6 bin adım oldu şimdidendahada bundan sonra işler var kahve molası yesilcayida peşine bağlarım şimdi nasılsınız cümleten gurup arkadaşlarım kaptanlarim
Allah iyilikler versin halsizmissin canım kovitten sonra üzüldüm dinlen yapamiyosan zorlama kendini geçecek inşallah biraz geç geçiyo etkileri ama yavaş yavaş geçecek inşallah bir dahada gelmesin o illetOooo supersin maşallah
Ben iyiyim şükür
Yarin herkes heyecanliYarın için heyecanlanıyorum ben gene kaçamak yapmadım hiç sizde biliyosunuz misafiride gerdi bu hafta şaşılacak bir durumyarın tartıda artı gelirsem diye çok tırsıyorum
Evet canim zor namaz kiliyorum tespih cekerken bile parmaklari ağrırmi agriyor isteAllah iyilikler versin halsizmissin canım kovitten sonra üzüldüm dinlen yapamiyosan zorlama kendini geçecek inşallah biraz geç geçiyo etkileri ama yavaş yavaş geçecek inşallah bir dahada gelmesin o illet
Çok sağol canımAfiyet olsun canım
Cok gecmiş olsun yaa değerlerine bir baktırEvet canim zor namaz kiliyorum tespih cekerken bile parmaklari ağrırmi agriyor iste
Selam canim takipte kalma arada laf atSelamm takipteyim sizi ben ev işlerine daldım hadi bol sporlu günler
Baktircam canimCok gecmiş olsun yaa değerlerine bir baktır
Ptesi tartı günümüz mü olucakYarin herkes heyecanli
Arti gelene sopa var banada
Tm bakıcam arada benimde minik bebişim var o ugrastıyor beni kocam da homeofis calışıyor tam sinir harbiSelam canim takipte kalma arada laf at
Pazartesi kontrol tartisi var bakalim haftasonu ne kaçırdik diyePtesi tartı günümüz mü olucak
Allah kolaylık versinTm bakıcam arada benimde minik bebişim var o ugrastıyor beni kocam da homeofis calışıyor tam sinir harbi
Sagol canimBen de geçenlerde idrar yolu enfeksiyonu oldum limonlu su değil ama bol bol su içerek geçirdim canım tabi çocuklar için nasıl olur bilemedim çok geçmiş olsun
Canim cocuklarla yetişkinler farkli oluyor galiba sen doktora danışOglana yazdi hafta 1kez yaziyor
Hamilelikte mutlaka verilir bebek anneden aliyo diyeSu an test yapmıyorlar zaten herkes de dusuk cıkıyor diyip 10 gunde bir ya da ayda bir kullan diyip yolluyor arkadas hamile onun bile bakılmadan 10 gunde bir kullandırıyor doktoru
Balık + roka salataEeee aksama ne yemek var
Ooo afiyet olsun canım simdidenBalık + roka salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?