- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.701
Bu mesaj gözümden kaçmışEeee aksama ne yemek var
Saol kaptanım fırsat olurda yersem inşallah yoksa yine yulaf ezmesiOoo afiyet olsun canım simdiden
Ooo karniyariksa bayilırim cacikla birlikteBu mesaj gözümden kaçmış
Bende de patlıcan var yanına biraz bulgur haşlayıp salata yapacağım
Yaaa balik ye bence emziriyosunSaol kaptanım fırsat olurda yersem inşallah yoksa yine yulaf ezmesi
Bence sen fazla yorma kendini daha iyi hissedince yaparsın şimdilik yürüyüş yapİp atlayım dedim yok ayaklarim kesiliyor
Delircem nezaman eskisi gibi olucam,süpürge bile zor yapıyorum nefes nefese kalıyorum,üzülüyorumda
İnşallah canımİnşallah ekşi gelirizben henüz kahvaltı yapamadım bakalım güne temiz başlarım inşallah devamı da öyle gelir
Afiyet olsun canım19 Mart
İftar - 1 karnı yarık, 3 yk karabuğday pilavı, 3 yj yoğurt, çoban salata .
Su 2 litre
1 yeşil çay
Spor
8500 adım
43 dk chloe
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
İyiyim mutfak temizliği yaptım şimdi oturdumGunaydinn gunaydinn kaptanlarin güzeli ben ne yaptım sabah beri kosturuyorum anca oturabildim 6 bin adım oldu şimdidendahada bundan sonra işler var kahve molası yesilcayida peşine bağlarım şimdi nasılsınız cümleten gurup arkadaşlarım kaptanlarim
Balık + roka salata
Afiyet olsun kızlarBu mesaj gözümden kaçmış
Bende de patlıcan var yanına biraz bulgur haşlayıp salata yapacağım
Musakka gibi yaptım ay cacık çok iyi olurdu ama salatalığım yok tatsız tuzsuzdu en son aldığım şu kış artık bitse de bahar ve yaz sebzelerine geçsek kış sebzelerini hiç sevmiyorumOoo karniyariksa bayilırim cacikla birlikte
Afiyet olsun canım simdiden
Sağ ol canımBence sen fazla yorma kendini daha iyi hissedince yaparsın şimdilik yürüyüş yap
İnşallah canım
Afiyet olsun canım
İyiyim mutfak temizliği yaptım şimdi oturdumdaha çamaşır katlanacak
Afiyet olsun kızlar
Musakkayida severimMusakka gibi yaptım ay cacık çok iyi olurdu ama salatalığım yok tatsız tuzsuzdu en son aldığım şu kış artık bitse de bahar ve yaz sebzelerine geçsek kış sebzelerini hiç sevmiyorum
Amin yaa işim zor napim cok yoruluyorum okadar yorgunluga ev batmış gidiyotAllah kolaylık versin
Hurma bende yiyicem iyice deli oldum evdeÖgle yemeği
1kahve,kuru erik,hurma,kayisi
Filiz abla sen Bursa'nın neresindesin ucuz herhalde oralarMusakkayida severim
Dün aldim ben salata guzeldi hemde 10tl inmis
Hurma Yanına yogurt sut ekle canimHurma bende yiyicem iyice deli oldum evde
Aslinda bursanin tepelerinde oturuyorum haftanin 1gunü pazar oluyor burda misal maydanoz 3 tl se bize gelene kadar 5 6 oluyorFiliz abla sen Bursa'nın neresindesin ucuz herhalde oralarbizim burda 15-20 den asagı birşey yok bugun pazardan 20 ye karnıbahar aldık kuccucukk
Geçen 20 liraya gördüm ama almadım ben bu sefer kabak aldım. Akşama ne yesem acaba yemesem de su orucu mu yapsamMusakkayida severim
Dün aldim ben salata guzeldi hemde 10tl inmis
Ben merkezde oldugum halde böyle fiyatlar ucuyoruzAslinda bursanin tepelerinde oturuyorum haftanin 1gunü pazar oluyor burda misal maydanoz 3 tl se bize gelene kadar 5 6 oluyor
Salata burda 15 20 merkezde 10tl aldim
Dün indim carsiya ordan pazarlik duzdum
Afiyet olsun kaptanımÖgle yemeği
1kahve,kuru erik,hurma,kayisi
Dün baya ucuzdu dicem ama genede 9tl maruldu misalGeçen 20 liraya gördüm ama almadım ben bu sefer kabak aldım. Akşama ne yesem acaba yemesem de su orucu mu yapsam
Sagol canimAfiyet olsun kaptanım
Su satt oldu ellerim davul gibi halaDün baya ucuzdu dicem ama genede 9tl maruldu misal
Su orucumu neden
Olsun canım dert etmeSu satt oldu ellerim davul gibi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?