Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İp atlayım dedim yok ayaklarim kesiliyor
Delircem nezaman eskisi gibi olucam,süpürge bile zor yapıyorum nefes nefese kalıyorum,üzülüyorumda
Bence sen fazla yorma kendini daha iyi hissedince yaparsın şimdilik yürüyüş yap
İnşallah ekşi geliriz ben henüz kahvaltı yapamadım bakalım güne temiz başlarım inşallah devamı da öyle gelir
İnşallah canım
19 Mart
İftar - 1 karnı yarık, 3 yk karabuğday pilavı, 3 yj yoğurt, çoban salata .
Su 2 litre
1 yeşil çay
Spor
8500 adım
43 dk chloe
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım
İyiyim mutfak temizliği yaptım şimdi oturdum daha çamaşır katlanacak
Balık + roka salata

Bu mesaj gözümden kaçmış
Bende de patlıcan var yanına biraz bulgur haşlayıp salata yapacağım
Afiyet olsun kızlar

Ooo karniyariksa bayilırim cacikla birlikte
Afiyet olsun canım simdiden
Musakka gibi yaptım ay cacık çok iyi olurdu ama salatalığım yok tatsız tuzsuzdu en son aldığım şu kış artık bitse de bahar ve yaz sebzelerine geçsek kış sebzelerini hiç sevmiyorum

Musakka gibi yaptım ay cacık çok iyi olurdu ama salatalığım yok tatsız tuzsuzdu en son aldığım şu kış artık bitse de bahar ve yaz sebzelerine geçsek kış sebzelerini hiç sevmiyorum
Musakkayida severim
Dün aldim ben salata guzeldi hemde 10tl inmis

Musakkayida severim
Dün aldim ben salata guzeldi hemde 10tl inmis
Filiz abla sen Bursa'nın neresindesin ucuz herhalde oralar bizim burda 15-20 den asagı birşey yok bugun pazardan 20 ye karnıbahar aldık kuccucukk

Filiz abla sen Bursa'nın neresindesin ucuz herhalde oralar bizim burda 15-20 den asagı birşey yok bugun pazardan 20 ye karnıbahar aldık kuccucukk
Aslinda bursanin tepelerinde oturuyorum haftanin 1gunü pazar oluyor burda misal maydanoz 3 tl se bize gelene kadar 5 6 oluyor
Salata burda 15 20 merkezde 10tl aldim
Dün indim carsiya ordan pazarlik duzdum

Aslinda bursanin tepelerinde oturuyorum haftanin 1gunü pazar oluyor burda misal maydanoz 3 tl se bize gelene kadar 5 6 oluyor
Salata burda 15 20 merkezde 10tl aldim
Dün indim carsiya ordan pazarlik duzdum
Ben merkezde oldugum halde böyle fiyatlar ucuyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…