- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.721
Ya sinir oldu hala anlamadım cuma günü bir tane tadelle yedim sadeceOlsun canım dert etme
Senin normal artık anliyorum seniYa sinir oldu hala anlamadım cuma günü bir tane tadelle yedim sadeceilla ödem oluyor
Afiyet olsun canım erken kapatmissin acikirsan ye mutlaka
Evet maglum bu nalet odemden erken kapadım yarın ne gösterir bakalım bilmiyorumAfiyet olsun canım erken kapatmissin acikirsan ye mutlaka
Allah iyilikler versin kaptanımBence sen fazla yorma kendini daha iyi hissedince yaparsın şimdilik yürüyüş yap
İnşallah canım
Afiyet olsun canım
İyiyim mutfak temizliği yaptım şimdi oturdumdaha çamaşır katlanacak
Afiyet olsun kızlar
Yarin herkes heyecanli
Arti gelene sopa var banada
Geçecek inşallah insanın zoruna gidiyo yapasi geliyor ama gücü olmuyor seni çok iyi anlıyorum sahalara dondugun zaman korkuyorum senden ozaman enerji çok sendeEvet canim zor namaz kiliyorum tespih cekerken bile parmaklari ağrırmi agriyor iste
Daha saat 4 biliyosun degilmiEvet maglum bu nalet odemden erken kapadım yarın ne gösterir bakalım bilmiyorum
hiiiiic kacamagim yok ekşi gelirsem bende kendime sopa çalacam
Geçecek inşallah insanın zoruna gidiyo yapasi geliyor ama gücü olmuyor seni çok iyi anlıyorum sahalara dondugun zaman korkuyorum senden ozaman enerji çok sende
Misafir den fırsat olurda gomulecem inşallah çok severimYaaa balik ye bence emziriyosun
BAna kalcakmi diyosun yaniMisafir den fırsat olurda gomulecem inşallah çok severim
Evet biliyorum olsun aciktikca su içerim daha su içmedimDaha saat 4 biliyosun degilmi
Yok canım biter mi mutfak 1 saatte dolapları ocağı sildim süpürdüm topladım çıktım. Daha oburlerine dokunmadım çamaşırları katlicamAllah iyilikler versin kaptanımtemizlik ne zaman bittiki bitmezz
Kolay gelsin canım ben de temizlik modundayım bugün daha alışverişe çıkılacak hafta sonu ne çabuk geçiyor yaYok canım biter mi mutfak 1 saatte dolapları ocağı sildim süpürdüm topladım çıktım. Daha oburlerine dokunmadım çamaşırları katlicam
Keske haftaici de böyle hızlıca gecse miKolay gelsin canım ben de temizlik modundayım bugün daha alışverişe çıkılacak hafta sonu ne çabuk geçiyor ya
Maşallah2 saattir mutfaktayım sırtım belim selam cakıyolar nabersin diyolar
Sağol canm sana da kolay gelsinKolay gelsin canım ben de temizlik modundayım bugün daha alışverişe çıkılacak hafta sonu ne çabuk geçiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?