- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.961
Muhteşem canımAralikli oruca devam daha da gidecek bu hafta insallah. Aksam adinlarimi trampolinde yapip tamamladim, aksam otururken de plates bandi ile bacak calistim.
Adım ve ekstra hareket sizi çok güzel sıkılaştıracakCok güzelmis dün yapmistim bugün de yaparim.
Saol kaptanım daim olsun hepimizeGuzel eksi canim tebrikler
Bravo canimGünaydın güzellikler hayırlı haftalar olsun inşallah gitsin bakalım 700 grEki Görüntüle 3030327
Teşekkür ederim takım kaptanım grubumuzda bol eksiler olsun inşallahBravo canimtebrik ederim
İnşallah canım benim çok sevindim hepinizin adınaTeşekkür ederim takım kaptanım grubumuzda bol eksiler olsun inşallah
Günaydın canımGünaydin kizlar
Canım sarma istediyse demek kiM MissHayaLet aksam rüyamda sen bir parti gibi bisey yapiyosun ama yesillik üzerinde disardanda birsuru şeyler yaptırmıştışsın cok guzel yemekler vardi ama dikkatimi ceken ayni hizada sarilmis sarmalardi
Sende artisin demekkiCumaya kadar tartıyı kaldırıyorum 62.1 cıktum bugün
Valla istiyor ama sararsam yerim diye sarmiyorumCanım sarma istediyse demek ki
Cumaya eksi gelirsin canımCumaya kadar tartıyı kaldırıyorum 62.1 cıktum bugün
Bende çoğu şeyi yapmiyorum yememek içinValla istiyor ama sararsam yerim diye sarmiyorum
Sağol canımDas gibi hatunsun, masallahin var
Gecmis olsun
Hoşgeldin canım cumaya artiyi atarsinGünaydın Kızlar
Nasılsınız canlarım nasılsın biricik kaptanım E Elif_Eylul ve spor koçum M MissHayaLet2 gün yazamadım ortalık az karıştı. Kabalık curcuna telefondan yazma konusunda da çok başarılı değilim sonra yolculuk falan derken işler şirazesinden çıktı. Ayrıca mercimek köftesi ve hamuraşı bilmem nesi aman kırma bunlar bizim yörenin lezzetleri denerek mecburi kibarlıklar yapmak durumunda kaldım ve yeşilçam karakterleri gibi kötü yola düştüm kızlar yarım kilo alıp döndümm 2 günde nasıl becerdim acaba? Grubumuzdan 2 gün uzak kalanın sonu budur ibret alın
Eki Görüntüle 3030373
Eki Görüntüle 3030374
Kacamak yapmadım aslında amaa sporda yaptum bilmyrm tartıya pek takılmamak lazımSende artisin demekki
inşallah kaptanım aynen kaldığımız yerden devamHoşgeldin canım cumaya artiyi atarsin
Hoşgeldin canım yarım kilo hicbirsey 2 güne o odemler gider cumaya eksi ile gelirsin canımGünaydın Kızlar
Nasılsınız canlarım nasılsın biricik kaptanım E Elif_Eylul ve spor koçum M MissHayaLet2 gün yazamadım ortalık az karıştı. Kabalık curcuna telefondan yazma konusunda da çok başarılı değilim sonra yolculuk falan derken işler şirazesinden çıktı. Ayrıca mercimek köftesi ve hamuraşı bilmem nesi aman kırma bunlar bizim yörenin lezzetleri denerek mecburi kibarlıklar yapmak durumunda kaldım ve yeşilçam karakterleri gibi kötü yola düştüm kızlar yarım kilo alıp döndümm 2 günde nasıl becerdim acaba? Grubumuzdan 2 gün uzak kalanın sonu budur ibret alın
Eki Görüntüle 3030373
Eki Görüntüle 3030374
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?