- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.981
Bende ramazanda veremeyenlerdenim hatta alanlarda in çünkü akşama kadar yatiyorumCanlar ramazanda kilo verenler varmı varsa neler yapıyorsunuz
Keske takilmasakKacamak yapmadım aslında amaa sporda yaptum bilmyrm tartıya pek takılmamak lazım
Menulerine gelince hepsiinşallah kaptanım aynen kaldığımız yerden devam
inşallah canımm koçumm sizin enerjiniz yeterHoşgeldin canım yarım kilo hicbirsey 2 güne o odemler gider cumaya eksi ile gelirsin canım
Gecen sene 4kilo verdimCanlar ramazanda kilo verenler varmı varsa neler yapıyorsunuz
Bn vermiştim oglumdan sonra sahur yemıyordum yersem bır yumurta yada yoğurt gıbı oylelıkte 1ayda 8 kılo vermıstım ama emdırıyordum aynı zamandaCanlar ramazanda kilo verenler varmı varsa neler yapıyorsunuz
Ben alıyorum bazende almıyorm ama cok yiyorum onun için ramazana kadar fazlaları verip ramaZan sonrası başlayacagımCanlar ramazanda kilo verenler varmı varsa neler yapıyorsunuz
Bir ramazanda vermştim ben corba ve salata yiyerek sahur dada kahvaltılık yiyordum bakalım bu seferde vericemBende ramazanda veremeyenlerdenim hatta alanlarda in çünkü akşama kadar yatiyorum
Cumaya daha güzel olacak canım 7lere merhaba diyeceksin
İnşallh kızlar ınşallhhGoreceksin cumaya az kaldı canım ben napim 6 li rakamları daha çok var
hepsi eksi puan cezaya kaldık kaptanımı çok kızdırdımKeske takilmasak
Ben kronik bir hastayim oyuzden hep artı hep arti
Menulerine gelince hepsi
Neyse devam dedigin gibi
Maşallah sahurda sadsce hurma yemeyi düşünüyorumBn vermiştim oglumdan sonra sahur yemıyordum yersem bır yumurta yada yoğurt gıbı oylelıkte 1ayda 8 kılo vermıstım ama emdırıyordum aynı zamanda
karamel çok sevindim cuma süper bir eksi gelirE Elif_Eylul
M MissHayaLet
Haahhaa almamışım şükür vermişim
Ben artı gelirim sanıyodum
Wc ye gitmemiş halim bide yaniEki Görüntüle 3030399
Ay inşallah ya 55.5 i görmek istiyorum artıkkaramel çok sevindim cuma süper bir eksi gelir
Ooo masallah korumaya geciyoruzE Elif_Eylul
M MissHayaLet
İyi fikir aslında yumurta protein hem tok tutar canımmBn vermiştim oglumdan sonra sahur yemıyordum yersem bır yumurta yada yoğurt gıbı oylelıkte 1ayda 8 kılo vermıstım ama emdırıyordum aynı zamanda
Oyyyyy yerim maşallah canımE Elif_Eylul
M MissHayaLet
İnşaAllah abla bekliyorum şimdi sonuçlar 1,30 da çıkacak ultrasona yönlendirdi o da 1,30 da kırmızı kanama varsa takarız dedi ama daha beyaza donusmedi kiTakarlar canim rahimde belli zaten regli oldugun
Vallah gitti dün tartıldım 700 gitmişti bugün üstüne 300 eklenmiş şok oldum cuma yedim de yedim2gunde 1kilo eksi
Süper eksi
Koruyamam pek sanmıyorumOoo masallah korumaya geciyoruz
Sağolasın ortimm cok sevindim yaOyyyyy yerim maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?