- 21 Mayıs 2019
- 915
- 2.578
- 113
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.001
İnicez inşallah ben bir bardak su içebildim anca oğlum ikinci uykusunda artık kalksın yumurta haslıcam bakalımİnşallh kızlar ınşallhhHepımız ıstedıgımız kıloya ınerız bır an once
Aaa artik tahlil yapiptami takiyolarİnşaAllah abla bekliyorum şimdi sonuçlar 1,30 da çıkacak ultrasona yönlendirdi o da 1,30 da kırmızı kanama varsa takarız dedi ama daha beyaza donusmedi ki
Vallah gitti dün tartıldım 700 gitmişti bugün üstüne 300 eklenmiş şok oldum cuma yedim de yedim
Artsın azmini kaybetme bak cuma daha güzel olacakSağolasın ortimm cok sevindim yainşallah cumaya dahada güzel olur azmim arttı
Eksiler artiya dönüsürseKoruyamam pek sanmıyorum
Sen benim eksileri yaz cuma en cok + gelen bendim
Kacla başlamıştın canım hedef neAy inşallah ya 55.5 i görmek istiyorum artık
Neredeyse 3 seneden beri emziriyorum tam oruç tutamadım Ramazan da ama bu sene inşallah tutacağımCanlar ramazanda kilo verenler varmı varsa neler yapıyorsunuz
Ve bu senede burdayiz kismetseNeredeyse 3 seneden beri emziriyorum tam oruç tutamadım Ramazan da ama bu sene inşallah tutacağımbakalım ne olacak.
Ve cumaa +++ geliyomuşumArtsın azmini kaybetme bak cuma daha güzel olacak
Allah korusunEksiler artiya dönüsürse
Ahahahah aynen bende korumaya geçerim olmadıVe bu senede burdayiz kismetse
Yok ya gelmezsinVe cumaa +++ geliyomuşum
Neyse tutucaz kendimizi
57.5 la başladım aslında 58.5 görmüştüm ama katılana kadar gitmiştiKacla başlamıştın canım hedef ne
Aman koru sen tut sıkı sıkı kacmasinAhahahah aynen bende korumaya geçerim olmadıama bizim ramazan aman onu da yiyim olmuyor ya zaten sahur ve iftar arası az ya zaten iftar da tok oluo yiyemiyorum çoğu zaman.
Aynı anda yazmışık
İnşallah canım ben geçiririm benlik durum yok ama Çat birisi geliyor düzen altüst oluyorYok ya gelmezsinben sana inanıyorum Çarşamba/ Perşembe hafif geçir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?