- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.041
Bende daha 2.500deyim,simdi yemegi koydumAy su bebe uyusa da bende adım atsam
İnşaAllah takarlar canim heray onun sıkıntısi var bide acaba hamilemiyim derdiAynen korkuyorum da ama taktircam mecbur inşallah olur
2 ci doğumdan sonra kanamam çok azaldı önceden 8,9 gün regli olurdum şimdi az bugün 4 cü gün beyaz akıntı kadar geliyor anca
Bende daha 2.500deyim,simdi yemegi koydum
Eylulu yikicam ama istemiyor ben pis olmak istiyorum abim gibi yikanmak istemiyorum diyor
Oraya yatan zaten korkarAynen korkuyorum da ama taktircam mecbur inşallah olur
2 ci doğumdan sonra kanamam çok azaldı önceden 8,9 gün regli olurdum şimdi az bugün 4 cü gün beyaz akıntı kadar geliyor anca
yok kiz hâlaa ben temiz kokuyorum diyor 10gun oldu yikanmadi hasta oldu soguk zaten diye yapmadiBenim ki de başımın etini yiyor sen bizim mis kokmamizi istemiyor musun pis mi kokalim istiyorsun diye ya geçen gün yıkadım hava soğuk yine banyo yaptılar
Bende daha 2.500deyim,simdi yemegi koydum
Eylulu yikicam ama istemiyor ben pis olmak istiyorum abim gibi yikanmak istemiyorum diyor
Evet ya her ay ayni stresİnşaAllah takarlar canim heray onun sıkıntısi var bide acaba hamilemiyim derdi
Aynen abla bıktım artık valla bekliyorum büyük bir korkuyla kendimi teselli ediyorum bi yandanOraya yatan zaten korkarinşallah anlamadan takarlar canım
Kiz valla delirdim onu banyoya sokup yikayana kadar
Oo kim ki ooBirileri güzel haberlerle gelicek bugün insaAllah
Eski mi olduk ya
SüprizzzOo kim ki oo
Eski mi olduk ya
Sürprizleri severimSüprizzz
Eski degil 1hafta öncesi diyelim
Adımlari kimler eksik atti dicektim
Kim oBirileri güzel haberlerle gelicek bugün insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?