Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen korkuyorum da ama taktircam mecbur inşallah olur
2 ci doğumdan sonra kanamam çok azaldı önceden 8,9 gün regli olurdum şimdi az bugün 4 cü gün beyaz akıntı kadar geliyor anca
İnşaAllah takarlar canim heray onun sıkıntısi var bide acaba hamilemiyim derdi

Bende daha 2.500deyim,simdi yemegi koydum
Eylulu yikicam ama istemiyor ben pis olmak istiyorum abim gibi yikanmak istemiyorum diyor
Benim ki de başımın etini yiyor sen bizim mis kokmamizi istemiyor musun pis mi kokalim istiyorsun diye ya geçen gün yıkadım hava soğuk yine banyo yaptılar

Aynen korkuyorum da ama taktircam mecbur inşallah olur
2 ci doğumdan sonra kanamam çok azaldı önceden 8,9 gün regli olurdum şimdi az bugün 4 cü gün beyaz akıntı kadar geliyor anca
Oraya yatan zaten korkar inşallah anlamadan takarlar canım

Benim ki de başımın etini yiyor sen bizim mis kokmamizi istemiyor musun pis mi kokalim istiyorsun diye ya geçen gün yıkadım hava soğuk yine banyo yaptılar
yok kiz hâlaa ben temiz kokuyorum diyor 10gun oldu yikanmadi hasta oldu soguk zaten diye yapmadi

Bende daha 2.500deyim,simdi yemegi koydum
Eylulu yikicam ama istemiyor ben pis olmak istiyorum abim gibi yikanmak istemiyorum diyor

İnşaAllah takarlar canim heray onun sıkıntısi var bide acaba hamilemiyim derdi
Evet ya her ay ayni stres
Oraya yatan zaten korkar inşallah anlamadan takarlar canım
Aynen abla bıktım artık valla bekliyorum büyük bir korkuyla kendimi teselli ediyorum bi yandan karışık duygular içerisindeyim şuan kafam bi milyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…