- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.021
Kaçmasın tabi ipin ucu kaçınca yakalamak zor oluyorAman koru sen tut sıkı sıkı kacmasin
Bana gelmiyor birisiİnşallah canım ben geçiririm benlik durum yok ama Çat birisi geliyor düzen altüst oluyor
Bizde de aynı her hafta bir şekilde hop gidiyorİnşallah canım ben geçiririm benlik durum yok ama Çat birisi geliyor düzen altüst oluyor
Aynen abla kan tahlili yapıyorlar önce bide ultrasona gönderiyorlarAaa artik tahlil yapiptami takiyolar
Neneyi unuttun herhalde geçen gün gelenBana gelmiyor birisi
Bana daha cok geliyor demekkiBana gelmiyor birisi
Bence güzel bisey bu aslında eskiden saglik ocaklari takiyorduAynen abla kan tahlili yapıyorlar önce bide ultrasona gönderiyorlar
Onun için hızla gitmedi normalde daha hızlı verirdim biliyorumBizde de aynı her hafta bir şekilde hop gidiyor
Hayyy nene deme duyarsa gelirNeneyi unuttun herhalde geçen gün gelen
Aslinda güzel bisey mesela benim etrafimda hep yaslilar var,ayni bahcede 6hane oturuyoruz ama bitane genc yok,kimi gencler var gidip gelmeyi sevmiyorBana daha cok geliyor demekki
Benim çevrem çok kalabalık çevreyi bırak zaten binada eşimin kuzenleri var hadi toplaşalım dendiği zaman bitiyor her şey
Bende de durum aynı canımOnun için hızla gitmedi normalde daha hızlı verirdim biliyorum
Hadi ya o kötü olur evetAslinda güzel bisey mesela benim etrafimda hep yaslilar var,ayni bahcede 6hane oturuyoruz ama bitane genc yok,kimi gencler var gidip gelmeyi sevmiyor
Bir terslik var ama hala sebebi kesin değilBende de durum aynı canım
Yaa negüzel iste keske burdada oyle olsaHadi ya o kötü olur evet
eşimin kuzenleri bizim binada oturuyor onların eşleri ile Yaşıt sayılırız Çok şükür iyi anlaşıyoruz yazın daha iyi oluyor bahçemizde oturuyoruz falan kışın evden eve bu seferde yapılsın kahvaltılar kekler çaylar
Anlamadım ama benim doğumdan sonra oldu canımBir terslik var ama hala sebebi kesin değil
Kötü yönleride var bırakYaa negüzel iste keske burdada oyle olsa
Benimde tiroitlerden mi acaba bilmiyorum yaAnlamadım ama benim doğumdan sonra oldu canımvücut sürekli ödem yapıyor yesem de yemesem de
Olabilir benim de kesin vitamin eksikliğindenBenimde tiroitlerden mi acaba bilmiyorum ya
Aynen korkuyorum da ama taktircam mecbur inşallah olurBence güzel bisey bu aslında eskiden saglik ocaklari takiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?