- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.381
Yediğim ilki tabbak yoğurtlu makkarna canıma okudu bir uykum var midem sis ağırlık bastı ha bastıSen yakalayacan işteaaaadetaaa bi panter edasıyla uçan kuşun üstüne atlayacan yediklerini sindirecen
Allah rahatlık versin jcanimBen gaçıyom gızlar uyumuşken zıbarıp yatcam inşallah. Öpüldünüz
Yulaf pizza kahvaltı canı kısır az bulgur başladım öyle yaptımAllahtan vucudumuzda baska delik yok sivi cikacakgecmis olsun canim..
Kahvalti cok guzel gorunuyor ney ki o? Kisir da muhtesem yarin da ben mi yapsam bol acili.
Kim zipiliyor nere zipliyor kiz.
Benim koca çok istiyo oda zamlardanmi bilmem ama bırakmazsam olecem deyyor sende virajlı birdaha baslamayak deyyor zamlarına etkisi muhakkak vardırNiçin
Zamlardan mı
İyi geceler canım benimkiler de uyuduBen gaçıyom gızlar uyumuşken zıbarıp yatcam inşallah. Öpüldünüz
Kesinlikle zamdan hepBenim koca çok istiyo oda zamlardanmi bilmem ama bırakmazsam olecem deyyor sende virajlı birdaha baslamayak deyyor zamlarına etkisi muhakkak vardır
Ben de ayni durumdayim. Derse git gel disari cik cocuklar her daim dibimde hatta wcde bile.napim çocuklar orda bile rahat vermiyo bende haftalık hallediyom. Özelim kalmadı anlıyon mu
Ya cok güzel gözüküyor ellerine saglikYulaf pizza kahvaltı canı kısır az bulgur başladım öyle yaptımevde sabah ekmek yoktu
Abooo nettin kız bacım yenir mi bu kadar regl döneminde misinMenümü yazmayacaktim ama caydim çünkü bir takimdayim özür dilerim arkadaşlarımdan ve kaptanımdan tum gün neredeyse dışarıdaydım.
11,30= 1,5 simit, 1 çay
13.50= 1 porsiyon iskender, 1 Pepsi
15.40= paketli gıdalar bayağıbi türlü açlığım geçmedi
Görümcem ağzıma zorla tatlılar tıkıştirdi Paklava falan
18.00 = 5,6 kaşık kuru fasulye, 6,7 kaşık pirinç pilavı
Su 1,5 lt falan
E Elif_Eylul
Soracak olursanız şimdi de açım
Vala misafirim vardı sabahtan akşama kadar ama yemedim vallaİyi geceleer kızlaryarın bol dikkat etmeli kacamaksız bir gun olsun hepimize
Erkek olmak çok kolay oysakiKızlar 5bin adım tamamdır ama yorgunum yaaa cok erken kalktım kadınlık zor zanaat
Çok sağol canım Allah razı olsunAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?