- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.361
Yetiyomu donlar yikasan kurumazüzülme kız ben kabullendim artık her hapşurukta don değişiyom
Ben ben ceza zıplaması seysiAllahtan vucudumuzda baska delik yok sivi cikacakgecmis olsun canim..
Kahvalti cok guzel gorunuyor ney ki o? Kisir da muhtesem yarin da ben mi yapsam bol acili.
Kim zipiliyor nere zipliyor kiz.
Bütün delikler akıyoAllahtan vucudumuzda baska delik yok sivi cikacakgecmis olsun canim..
Kahvalti cok guzel gorunuyor ney ki o? Kisir da muhtesem yarin da ben mi yapsam bol acili.
Kim zipiliyor nere zipliyor kiz.
Yetmediği yerde herifin donunu giyerim nolucakYetiyomu donlar yikasan kurumaz
Tatlı tatlı yemenin acı acı osurmasıYediğim hurmalar beni tirmaliyor
Bende micamiyom bı niçin bak cumaya neler veriyom neler kiiizz bağırsaklarında tuvalete birakmiyam cumaya kadarBütün delikler akıyobi mıçamıyom kahretsin.
Huzunmeleeee o kadar yedi şimdi zıplıyo
Üzülmeme fırsat vermiyorsunkiüzülme kız ben kabullendim artık her hapşurukta don değişiyom
Yetmediği yerde herifin donunu giyerim nolucako da ayrı fantazi
Bende micamiyom bı niçin bak cumaya neler veriyom neler kiiizz bağırsaklarında tuvalete birakmiyam cumaya kadar
NiçinBir haftaya bırakıyoruz canım severek ayrılacağım ayrılabilirsem
Sizde benle beraber işeyin diye bunlar hepÜzülmeme fırsat vermiyorsunki
yalnız fikir çok güzel
Kaptanim azat etti beni yarın ziplayacam bugün paydosSen gerçek zıpladın mı de hele
çıkıncada 1 kere de 1,5 kilo verip çıkıyom. Birikiyo 1 haftalık yapıyom
Ucmasin kızım bana akıllı herif lazım deluyu neydim pehSizde benle beraber işeyin diye bunlar hepfiliz olsa işerdi
tabi bi dene bak adamın aklı uçar
Sen yakalayacan işteUcmasin kızım bana akıllı herif lazım deluyu neydim peh
çıkıncada 1 kere de 1,5 kilo verip çıkıyom. Birikiyo 1 haftalık yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?