- 6 Eylül 2020
- 202
- 450
- 23
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.701
Iyi bunla gecmis olsunBir dahaki gittiğim de verecek sağlık raporu olduğu için vermedi.
Teşekkür ederimÇok sağolsana da afiyet olsun canım
Sagol canimIyi bunla gecmis olsun
Ondada var dimeSagol canimsağlık raporu için muayene oldum ya ondan en kısa zamanda Meryem elayi da alıp birlikte doktorun yolunu tutcaz
Cocuklara bakmaktan uzaga bakamayinca anlamamissindirEhliyetleri yeniliyoruz yıl sonuna kadar süre var bugün göz doktoruna yönlendirdi. Biri 2 diğer gözüm 1,75 astigmat dedi doktorsen nasıl anlamadin bu zamana kadar dedi dedim gerçekten anlamadım uzağı hele bir tane mercek taktı onunla hiç göremedim
Bakalım onda ne varOndada var dime
Gözünu kaydiriyor o nasil yapiyosaBakalım onda ne varinsallah fazla birşey yoktur en azından tedavi baslar.
Bütün gün evdeyiz ya canım çocuklar olduğundan beri kitapta okumuyorum unuttum iyiceCocuklara bakmaktan uzaga bakamayinca anlamamissindir
Heh bide kitap oku iyice körlesBütün gün evdeyiz ya canım çocuklar olduğundan beri kitapta okumuyorum unuttum iyice
Ne zamandan beri yapmıyor olsun erken getirmek iyi olur dedi doktor dedim zaten 3 yaş tekrar getirin dediler. İyi o zaman bakmakta fayda var dedi.Gözünu kaydiriyor o nasil yapiyosa
Aynen götur canimNe zamandan beri yapmıyor olsun erken getirmek iyi olur dedi doktor dedim zaten 3 yaş tekrar getirin dediler. İyi o zaman bakmakta fayda var dedi.
Susak onu demiyorum ya elime kitap almadım ondanHeh bide kitap oku iyice körles
Heh fark etmissin afferimSusak onu demiyorum ya elime kitap almadım ondansolda daha farklı şimdi fark ediyorum artık
Anca napayımHeh fark etmissin afferim
Afiyet olsun canım yeyeeeBugün ne yedim?
Sabah 10
Bir avuc ici kadar karisik cerez
Sütlü kahve
Ara 14.
4 badem
Ajsam 16.20
Bir tabak kuru fasulye
Salata
Yogurt
Su 1.5
Spor 7.000 adim.
Simdi kahve iciyorum sizce yaninda muz yesem mibazi menüleri gorunce istahim gidiyor.
Cok ıyı menüymüş vlla kaptanım bısey olmaz22mart
Sabah ekte
Öğlen annemde
1kase kısır,1dilim pasta dicem ama kremaydı sırf attim,4catal falandi
Öglenden sonra arkadasta
1kase sehriye salatasi,1poğca,1tane kabak tatlısı,3kasik sütlü tatlı
Su 2litre olur heralde
Vallami sana guveniyorum bakCok ıyı menüymüş vlla kaptanım bısey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?