- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.741
Allah allah hayret vala hic hissetmemekYok kuzu ben ona yormadim TV de alt yazı diziyi rahat izliyorum sorun yok. Zaten izlediğim çoğu diziler alt yazı telefondan bile alt yazı rahat okuyorum
2010 da aldım canım pratik yapcam bu yaz artık hiç kullanmadımEhliyet kaç senelik
Bugun evetBugun degilmi ben o sirada sürtüyodum hissetmedim
Ben uyumuyorum çoğu zaman az uykuyla duruyorum ona yordum hepAllah allah hayret vala hic hissetmemek
1 cocuk yoktu kullanmadin 1.ci geldi kaldi 2.ci geldi kaldi 3 cü geldi kaldi 3.ciye kismet2010 da aldım canım pratik yapcam bu yaz artık hiç kullanmadım
Sürttüm sürtünmedimBugun evetsürtmek diyince aklıma kk da okuduklarım geliyor neyse
Baya da yukselmiş ama geri düşebilir de tabi gözlük kullanınca inşallah düzeliverirBen uyumuyorum çoğu zaman az uykuyla duruyorum ona yordum hep
Lan gezdim ben gezdim otobusler bile almadi beni düsun el kadirdim doluyum dediYakın seyler
Geçmiş olsun canımEhliyetleri yeniliyoruz yıl sonuna kadar süre var bugün göz doktoruna yönlendirdi. Biri 2 diğer gözüm 1,75 astigmat dedi doktorsen nasıl anlamadin bu zamana kadar dedi dedim gerçekten anlamadım uzağı hele bir tane mercek taktı onunla hiç göremedim
Lan gezdim ben gezdim otobusler bile almadi beni düsun el kadirdim doluyum dedi
1 cocuk yoktu kullanmadin 1.ci geldi kaldi 2.ci geldi kaldi 3 cü geldi kaldi 3.ciye kismet
Düsun iste sürtünmeyi
İnşallah canım en kısa zamanda tekrar gideceğimBaya da yukselmiş ama geri düşebilir de tabi gözlük kullanınca inşallah düzeliverir
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3032026
1 bardak şekersiz çay
Ara 1 fincan kahve bi ısırık çikilata
1 fincan zahter çayı
1 bardak ayran
Eki Görüntüle 3032028
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Sen de mi sürtüşüyonDüsun iste sürtünmeyi
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 3032026
1 bardak şekersiz çay
Ara 1 fincan kahve bi ısırık çikilata
1 fincan zahter çayı
1 bardak ayran
Eki Görüntüle 3032028
E Elif_Eylul M MissHayaLet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?