- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.721
2 bindeyim 5 bin olmiyiirr bugun gitmiyor dolunaydan mıdır nedir8bindeyim 10bin olursa
cok gecmiş olsun canım nasıl anlamadın TV de mi bakmıyorsun ordaki yazılar bulanıklasmadı mıEhliyetleri yeniliyoruz yıl sonuna kadar süre var bugün göz doktoruna yönlendirdi. Biri 2 diğer gözüm 1,75 astigmat dedi doktorsen nasıl anlamadin bu zamana kadar dedi dedim gerçekten anlamadım uzağı hele bir tane mercek taktı onunla hiç göremedim
Ye hakkındır kaptanım
2binmi yok artik dolunaymi kesiyor yolunu2 bindeyim 5 bin olmiyiirr bugun gitmiyor dolunaydan mıdır nedir
cok gecmiş olsun canım nasıl anlamadın TV de mi bakmıyorsun ordaki yazılar bulanıklasmadı mı
Keske benim olsaSporum M MissHayaLet
30dk Ebru karaduman
45dk zumba
15dk lilly Sabri
30dk Leslie
50tanede köprüü hareketı
Ehliyet kaç senelikEhliyetleri yeniliyoruz yıl sonuna kadar süre var bugün göz doktoruna yönlendirdi. Biri 2 diğer gözüm 1,75 astigmat dedi doktorsen nasıl anlamadin bu zamana kadar dedi dedim gerçekten anlamadım uzağı hele bir tane mercek taktı onunla hiç göremedim
Tamamlicam2binmi yok artik dolunaymi kesiyor yolunu
Aman al senin olsunBenım benım o vermemAsla
Kalk kalk yatmak iyi degil yemekte iyi degilTamamlicamve evet dolunay yat diyor otur diyor
Afiyet olsun canımTatlı krizi geldi tarcınlı türk kahvesi içmek gerekti
Afiyet olsun canımBugün ne yedim?
Sabah 10
Bir avuc ici kadar karisik cerez
Sütlü kahve
Ara 14.
4 badem
Ajsam 16.20
Bir tabak kuru fasulye
Salata
Yogurt
Su 1.5
Spor 7.000 adim.
Simdi kahve iciyorum sizce yaninda muz yesem mibazi menüleri gorunce istahim gidiyor.
Kalk kalk yatmak iyi degil yemekte iyi degil
Burda olanlar menulerini paylassin tikinizi atayim
Yok kuzu ben ona yormadim TV de alt yazı diziyi rahat izliyorum sorun yok. Zaten izlediğim çoğu diziler alt yazı telefondan bile alt yazı rahat okuyorum2 bindeyim 5 bin olmiyiirr bugun gitmiyor dolunaydan mıdır nedir
cok gecmiş olsun canım nasıl anlamadın TV de mi bakmıyorsun ordaki yazılar bulanıklasmadı mı
Bugun degilmi ben o sirada sürtüyodum hissetmedim5 de Bursa da deprem olmus hissettiniz mi E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?