- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.821
Bende 2014 bende mi yenilicem acaba ya2010 da aldım canım pratik yapcam bu yaz artık hiç kullanmadım
Ben kadın dogumcuyum valla herşeyi gördüm
Allah akıl fikir versin konu açanlara☹Ben kadın dogumcuyum valla herşeyi gördüm
Afferim size
Yeter canim
Yidiğimiz sıçtığımız ayrı olmazdıAfferim size
Canım herşey bir yerde toplanacak diyorlardıBende 2014 bende mi yenilicem acaba ya
Onudami birlikte becerdinizYidiğimiz sıçtığımız ayrı olmazdıçocukların arasında bile ay farkı var
Afiyet olsunE Elif_Eylul ve M MissHayaLet bugün bende cosanlardanim Allah affetsin
Uyanınca:
1 kupa anne çayı
1 kupa şekersiz t.kahvesi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
4 YK domatesli makarna
1 SB ayran
Ara:
2 kupa çay
Akşam:
4 YK pirinç pilav
1 kase çorba
3 YK patates tava
Ara:.
1 kupa anne cayi
Su:
2 litre
Spor:
YOK
Adım:
4185
Hadi ya o kadar aktifim trafikte hiç denk gelmedimCanım herşey bir yerde toplanacak diyorlardıbakalım nasıl olacak sene sonuna kadar zaman varmış birgün yolda polis durdurdu öyle dedi.
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul ve M MissHayaLet bugün bende cosanlardanim Allah affetsin
Uyanınca:
1 kupa anne çayı
1 kupa şekersiz t.kahvesi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
4 YK domatesli makarna
1 SB ayran
Ara:
2 kupa çay
Akşam:
4 YK pirinç pilav
1 kase çorba
3 YK patates tava
Ara:.
1 kupa anne cayi
Su:
2 litre
Spor:
YOK
Adım:
4185
Şehir dışında illa oluyor canım durduma Bandırmaya gittiğimiz sıra oldu geçenlerde.Hadi ya o kadar aktifim trafikte hiç denk gelmedim
Şükür lise 1 den beri hiç sekmedi Allah eksikliğini vermesin
Hamileliği mi sağlamsin diyorsun eğer öyleyse bişey yok kız hem ultrason yaptırdılar hemde kan aldılar bişey olsa takmazlardi Allah isteyene versin inşallahSağlamsin dimibende regl oldum sandım bitti kasık ağrısı ile gittim test yaptım hamile çıktım
Kaptanımm ve kızlar herkese iyi akşamlar@Gozdem__ bugün girmissin ama gunaydin bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?