- 26 Nisan 2020
- 1.425
- 7.343
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.841
Aynen canım mutfağa yanılıp şaşıp yolum düşerse o direk kötü yola gidiştir olay bitmiştir gidip yatmak lazım
Menüye bak yaa vay cannasss afiyet olsunn canım spor koçum müthiş gözüküyor22 Mart menü, E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3031988
Akşam bir bardak ayran 3 sis cağ dönerbir parça lavaş salata. Su 1,5 litre
Vallahi bunlarla doydun mu sen üstüne bir de spor helal olsun. Afiyet olsun sunnygirllCeeee eeeee
El işi yapıyorum diye ayrilamiyorum yazmadan
kahvaltı Hiçbir şey
Ara öğün. 2 elma
Öğlen. 2 kase ezogelin çorbası
Ara öğün. 1 avuç badem
Spor birazdan yapacağım canım kaptannn
Su iç bende bugün hiç içemedim çay kahveden baskaAynen canım mutfağa yanılıp şaşıp yolum düşerse o direk kötü yola gidiştir olay bitmiştir gidip yatmak lazımBugün suyu da az içtim ya kendi içimde acaba kendimi mi boykot ediyorum. Az su içeyim bari.
Ben uyur gezerim inşallah şaşırıp mutfağa gitmem
Ben uyumam ama gezmem mutfağında kapısını kapatırım soğuk girmiyim diyeBen uyur gezerim inşallah şaşırıp mutfağa gitmem
Allah'tan oturma odasından cıkınca yatak odası daha yakın
Bende uyumam da koca kahve ister birazdan inşallah sağ selamet çıkarım mutfaktanBen uyumam ama gezmem mutfağında kapısını kapatırım soğuk girmiyim diye
Bende önce mutfakla göz göze geliyorumAllah'tan oturma odasından cıkınca yatak odası daha yakın
Bende yazın oyle kısın kucuk odaya transfer olunca daha kolayBende önce mutfakla göz göze geliyorum
Benimki tam ortada anasını satımAllah'tan oturma odasından cıkınca yatak odası daha yakın
Agzını bantla gir yap cıkBende uyumam da koca kahve ister birazdan inşallah sağ selamet çıkarım mutfaktan
Yataga git yatagaGitmedim gitmicem
Yazın dışarda geçiyor sıkıntı olmuyordur senin içinBende yazın oyle kısın kucuk odaya transfer olunca daha kolay
Çişe gitte mutfaga gitmeTelefonu bırakıp çişe gitmiyorum mutfağa mı gitcem
En iyisi uyku numarası yapmakAgzını bantla gir yap cık
Gideyim en iyisi karnım şişti resmenÇişe gitte mutfaga gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?