- 21 Mayıs 2019
- 915
- 2.578
- 113
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.861
Git sonra tutamazsın hiçGideyim en iyisi karnım şişti resmen
Çocuklar uyudu biraz sakin kafayla oturmayı seviyorumEn doğrusu bak tertemiz
Benmki koltukta uyuyo bende yatamam erkendenYatağa daha var
Ne güzellkÇocuklar uyudu biraz sakin kafayla oturmayı seviyorum
Saatlerdir tutuluyor garibimGit sonra tutamazsın hiç
Benimde öyle kız yazın direk mutfak kısın oda değiştiriyoruzBenimki tam ortada anasını satım
Hee valaa orası da dogru Balıkesir oluncaYazın dışarda geçiyor sıkıntı olmuyordur senin için
Eşin uyuyor mu benimki de gece kuşu hep soylenirim adamaNe güzellkben tekim
Ahahaha çişe dua et neler gördü buralarSaatlerdir tutuluyor garibim
Neyse çiş mevzusunu kapatıyorum yoksa bütün gece bununla geçecek
Benim özel uyguladıgım yok ama gecen hafta buraya katılınca hem yemege dikkat edip hem hareket ettim 1 haftada 1 kilo gittiKızlar 1 haftalık uygulayıp kilo verdiğiniz diyet varmı
Benim bebişim var evdede ufak tefek işler var bn yürüyüş yapabiliyorum ancak vaktim hiç OlmıyorBenmki koltukta uyuyo bende yatamam erkenden
He salon soğuk oluyo dimi bizde yazın salona geçicez inşallahBenimde öyle kız yazın direk mutfak kısın oda değiştiriyoruz
Hee valaa orası da dogru Balıkesir olunca
Balıkesir de güzeldir ama benanaBenimde öyle kız yazın direk mutfak kısın oda değiştiriyoruz
Hee valaa orası da dogru Balıkesir olunca
He kııızz uyur koltukta tv karsısında bende tek otururum bazen uyumaz cok nadirenEşin uyuyor mu benimki de gece kuşu hep soylenirim adama
AynenAhahaha çişe dua et neler gördü buralar
Bebiş varsa zor tabi canım5 bin adım tamam bnm bebişim
Benim bebişim var evdede ufak tefek işler var bn yürüyüş yapabiliyorum ancak vaktim hiç Olmıyor
Soguk muu buzhane oluyor kız adetaHe salon soğuk oluyo dimi bizde yazın salona geçicez inşallah
Hee sadece sahilleri güzel canım bosverBalıkesir de güzeldir ama benana
Çoluk çocuk yokken keyfisini çıkar canım.He kııızz uyur koltukta tv karsısında bende tek otururum bazen uyumaz cok nadiren
Ee çoluk çocukta yok bi başıma
Ben kışları orayı çamaşırhane olarak kullanıyorumSoguk muu buzhane oluyor kız adeta
Hee sadece sahilleri güzel canım bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?