- 26 Nisan 2020
- 1.425
- 7.343
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.881
patates diyeti ama bu şok diyetler aniden kilo da aldırıyor hızla veriyorsun sonra pat tekrar aynı yerdesin tavsiye etmem canım.Kızlar 1 haftalık uygulayıp kilo verdiğiniz diyet varmı
Amin amin canımÇoluk çocuk yokken keyfisini çıkar canım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah herşeyin bir vakti zamanı vardır
Sen benim ikizim olabilir misin acabaBen kışları orayı çamaşırhane olarak kullanıyorum
Sahiller huzur veriyordur ben dışarıyı çok seviyorum geçen sene neredeyse çıkamadım oğlum küçüktü vu sene nasıl olacak bilmiyorum cemre yolunu kaybetmişSoguk muu buzhane oluyor kız adeta
Hee sadece sahilleri güzel canım bosver
biz de 5 yıllık evliyiz karamel bu sene düşünmeye başladık inşallah sizin de dilediğiniz zaman olsunAmin amin canım
5 senedir cıkarttık cıkarıcagımız kadar daha cıkmıyo kalmadı tadı
Allah büyük canım ümidini kaybetme sakınAmin amin canım
5 senedir cıkarttık cıkarıcagımız kadar daha cıkmıyo kalmadı tadı
Aşkım benim ikiizm var gercekteSen benim ikizim olabilir misin acaba
Hooosbuuuulduuuum
Biz 5 senedir tüp bebek denemeleri peşindeyizbiz de 5 yıllık evliyiz karamel bu sene düşünmeye başladık inşallah sizin de dilediğiniz zaman olsun
Temizliğe dalmışım.
Öyle kuzum öyleAllah büyük canım ümidini kaybetme sakın
Ama bana sahiller 2 saatSahiller huzur veriyordur ben dışarıyı çok seviyorum geçen sene neredeyse çıkamadım oğlum küçüktü vu sene nasıl olacak bilmiyorum cemre yolunu kaybetmiş
Vaaoovv ikiz mi ne güzel keske benim de olsaAşkım benim ikiizm var gercekte
Ruh ikizi olabiliriz ama
Kuzum inşallah hayırla saglıkla bir evladınız oluversin inşallah amin aminBiz 5 senedir tüp bebek denemeleri peşindeyiz
4 deneme yaptık cok sey yasadık beklemedik yani canım ama nasip işte
her şeyin bir zamanı var karamel illaki o vakte esir olurmuş dilekler. İnşallah sizin vaktiniz de gelmiştir kendiliğinden oluverir.Biz 5 senedir tüp bebek denemeleri peşindeyiz
4 deneme yaptık cok sey yasadık beklemedik yani canım ama nasip işte
Sabah bir yumurta salata eşliğindeYarasın diyecem de yaramasin afiyet olsun kalorisi az olsun
E Elif_Eylul menü geldiSabah bir yumurta salata eşliğinde
Oglenn Türk.kahvesi bol su
Akşam da bir kase yoğurt ve salata
oo çok iyi bir ısırık alırdım sanki ya ben bile dayanamazdım helal olsun EceArkadaşlar dun eşim elinde 4 pizza ile geldi ama ben yemediimmmkarnabahar hasladim yedim çok gururluyummmmm
Sabah bir yumurta salata eşliğinde
Oglenn Türk.kahvesi bol su
Akşam da bir kase yoğurt ve salata
Yarasın diyecem de yaramasin afiyet olsun kalorisi az olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?