Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.101
Sagol canımGünaydın canım
Gözün aydın canım
Afiyet olsun canım
Yok kayinvalidemin hastane işleri var onları hallediyor.
Allah kabul etsin inşallah canim3bin
Simdi abdest alcam annem fetih suresi verdi onlari okucam
İnşaAllah canimSabitte iyi canim en azinda kilo almazsın
Amin inşaAllahAllah kabul etsin canım
Amin canimAllah kabul etsin inşallah canim
Benim 3400 adim suan
Allahtan uzun sürmediKiz yagmurda neguzel olur
7000 var ama fazlası olur mu bakacagukKaç adiminiz var kızlar deyin bakım7500 oldu benim burda aasama ne yiyecuuk
Allah kabul eylesin3bin
Simdi abdest alcam annem fetih suresi verdi onlari okucam
Canım ben kocama baksam 100 kg olurdum adam gecede yemek yiyor ama zayıfAy iki günden beri sabahları kocam evdekahvaltılarımi sabote ediyor güzel kahvaltı yapamıyorum
Bizimkinin biseyi yok pislik yapiyo yemiyo annem de bana dayamış küçükken vitaminleri saolsun şimdiki halimin mimari oldu kendileri bende benim çocuklara vitamin vermek istemiyorum bu yüzden babada obez bende obezim çocuklarda illaki obez geni vardır yemesinler bıraktım artikİlerde bilir kendimden biliyorumbebekken geniz etiyle dogmusum anne sütü bile icmemişim cırpı birşeymişim anam balık yagları vitaminlerle beslemiş simdi de aldıklarımı veremiyorum hayat işte
Bu duruma göre benim cırpı kalmam gerekirdi yalan
Benimki de öyleCanım ben kocama baksam 100 kg olurdum adam gecede yemek yiyor ama zayıf
Aynı benRahat olamıyorum ben sakin kahvaltı seviyorum herkes uyurken
Büyünce yerler boşvetBizimkinin biseyi yok pislik yapiyo yemiyo annem de bana dayamış küçükken vitaminleri saolsun şimdiki halimin mimari oldu kendileri bende benim çocuklara vitamin vermek istemiyorum bu yüzden babada obez bende obezim çocuklarda illaki obez geni vardır yemesinler bıraktım artik
Ben attığım adimlari saydiramadim bugün tam ya oğlum saolsunAllah kabul etsin inşallah canim
Benim 3400 adim suan
Haklısın canım iyi birşey mi yapmışlar kötü mü belli değil inşallah alısır seninki deBizimkinin biseyi yok pislik yapiyo yemiyo annem de bana dayamış küçükken vitaminleri saolsun şimdiki halimin mimari oldu kendileri bende benim çocuklara vitamin vermek istemiyorum bu yüzden babada obez bende obezim çocuklarda illaki obez geni vardır yemesinler bıraktım artik
Öyle yapiyom artık valla önceden çok sıkıntı ediyorum biraktimBüyünce yerler boşvet
annem bize iyilik etmedi valla kız kardeşim kilo alamiyo bende kilo veremiyorumHaklısın canım iyi birşey mi yapmışlar kötü mü belli değil inşallah alısır seninki de
Amin canimAllahtan uzun sürmedi
7000 var ama fazlası olur mu bakacagukolmadı leslie yaparım
Allah kabul eylesin
Evet bende kilo veremiyorum maalesef zarar da işte o donemde hangi anneye anlatabilirdik iyiliğine yapıyorum diye işteannem bize iyilik etmedi valla kız kardeşim kilo alamiyo bende kilo veremiyorum
Ben koronayken icmeye calıstım sadece bir daha da icmem töbeeKoca bir bardak sirkeli su içiyorum kahvaltıda cok yememi engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?