- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.141
Cok cok gecmiş olsun birşey yoktur umarımKizlar kizim kindergartenda düsmüs aldik evdeyiz simdi. Ama ön alt 3 disi sallaniyor biraz dislerine kan oturmus. Bisey yemege calsinca agliyor. Boyle bisey yasayan var mi?
Bizim grup cok iyi ya hic sansınız yok yazıkGüllerbugun çarşamba kaldı 2gün ne olcak olcak artık buhafta ben iyi değildim ama sonuç belli oimaz diyilmi
karamel Latte
Gurbettt42
@Gozdem__
M M_atruska
sunnygirlll
F Frozen01
Aamine
Ayy aynıbenım koca dün gece yattıkk kalmiş tekrar karnım gurulduyor dıye 3saat önce yemiştik halbuki tekrar bır ekmege tosst yapmiş bol sucuklu kaşarli yanında kola cıkkolta bıde bana ye bırgunluk ten bısey olmaz dıyorCanım ben kocama baksam 100 kg olurdum adam gecede yemek yiyor ama zayıf
Ben ıyı gıdıyorum kaptanım. -1kesiiinlikle gorecegım emınımGüllerbugun çarşamba kaldı 2gün ne olcak olcak artık buhafta ben iyi değildim ama sonuç belli oimaz diyilmi
karamel Latte
Gurbettt42
@Gozdem__
M M_atruska
sunnygirlll
F Frozen01
Aamine
YaşasınBen ıyı gıdıyorum kaptanım. -1kesiiinlikle gorecegım emınımDın cok düşmüştüm modum ama kesinlikle bozmayacagım Bugün cok ıyım
Bizim grup cok iyi ya hic sansınız yok yazık
Kızlarrrrrnaptiniz nasıl gidiyor hadi bakalım cumaya eksiler gelecek mi sporlar ne alemde diyiverin hele Haydi bastırın kızlar bugunu saymazsak son 1 gunnn
Benim gibi artı gelenler Perşembe gününden itibaren detoks yapsın lütfen 5000 adımlar atılsinn size güveniyorum
D u t
suspushanimcim
Pandora27
M Mavi Menekse
K Klassklasik
C Chikolata_gozlum
Bi mıçsam hepsi hallolacak gaptanKızlarrrrrnaptiniz nasıl gidiyor hadi bakalım cumaya eksiler gelecek mi sporlar ne alemde diyiverin hele Haydi bastırın kızlar bugunu saymazsak son 1 gunnn
Benim gibi artı gelenler Perşembe gününden itibaren detoks yapsın lütfen 5000 adımlar atılsinn size güveniyorum
D u t
suspushanimcim
Pandora27
M Mavi Menekse
K Klassklasik
C Chikolata_gozlum
Senin çay işe yaramıyormu bende yaramadıBi mıçsam hepsi hallolacak gaptan
Micarsin sen var sende o potansiyel cuma günü tekrar eksi geldiğini unutmadimBi mıçsam hepsi hallolacak gaptan
Hangi çay o canimSenin çay işe yaramıyormu bende yaramadı
Bende yarıyo da antibiyotik kullanıyım diye içmedim. Bu gün de çıkmazsam akşama içerimSenin çay işe yaramıyormu bende yaramadı
Ben biriktiriyom haftalık hallediyomMicarsin sen var sende o potansiyel cuma günü tekrar eksi geldiğini unutmadim
Neredeyse yine bir hafta olacakmışBen biriktiriyom haftalık hallediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?