Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.121
Nick degismisNe oldu kız
Burda da yağış var sabah beri yağıyorBakkala gittik simdi yagmur var burdada
Benimki 80 kilo hala derdi yemek yemekCanım ben kocama baksam 100 kg olurdum adam gecede yemek yiyor ama zayıf
Benimki 80 kilo hala derdi yemek yemekCanım ben kocama baksam 100 kg olurdum adam gecede yemek yiyor ama zayıf
Geçmiş olsun canım bence dişçiye götür göster görümcem ve eşi diş hastanesinde çalışıyor böyle olaylar çok oluyormuş. Ben de yüz üstü dustuklerin de en çok dişten damaktan korkarımKizlar kizim kindergartenda düsmüs aldik evdeyiz simdi. Ama ön alt 3 disi sallaniyor biraz dislerine kan oturmus. Bisey yemege calsinca agliyor. Boyle bisey yasayan var mi?
He iyi degil mi
Geçmiş olsun canımKizlar kizim kindergartenda düsmüs aldik evdeyiz simdi. Ama ön alt 3 disi sallaniyor biraz dislerine kan oturmus. Bisey yemege calsinca agliyor. Boyle bisey yasayan var mi?
Evet kaptanım ama fındık lahmacundu doymadımGünaydın canım bozma moralini senden daha kıymetli kimse yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
3lahmacun cok olmus
Iyi gecelermi diyim günaydinmi
Günaydın canım
Geçmiş olsun canımKizlar kizim kindergartenda düsmüs aldik evdeyiz simdi. Ama ön alt 3 disi sallaniyor biraz dislerine kan oturmus. Bisey yemege calsinca agliyor. Boyle bisey yasayan var mi?
Hoşgeldın canım neguzel yürümüşsünCanlarım nasılsınız iyimisiniz sabah klktım başkanıma bı yürüdüm geldım kocayla eltim olunca çocukları ona koydumsonra geldım bı klvltı sonra tekrar cıktık Cocukları parka götürdük yürüdük geldık 7000adım olmus bıle sımdıden
Heee tamam sandım büyük olanlardanEvet kaptanım ama fındık lahmacundu doymadım
YaaaNe yapıyorsun kızlar . bugün misafirim var bu ara kp kv çocuklar hepsi bizdeler nefes alamıyorum resmen
Şimdi etiket yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?