- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.221
Kiz elbise yok o paraya artikElbise alsan daha kârlı olurdu
Yakinda o hoca istifasini vercekHe hoca cemaat kem küm
Bi dönem bu vitamin ilaçları ve balık yağı/hapı furyası vardı abartısız söylüyorum annem sırf kilo alalım diye Amerika'dan koli koli kilo yapan ilaçlar getirttiEvet bende kilo veremiyorum maalesef zarar da işte o donemde hangi anneye anlatabilirdik iyiliğine yapıyorum diye işte
istifa yokYakinda o hoca istifasini vercek
Ya ben yaşamadım ama yaşayan arkadaslarim vardı eğer dişlerde bı problem varsa diş doktoruna götür sonradan dişlerinde problem olmasın en kotu sallanan dişler cekilirKizlar kizim kindergartenda düsmüs aldik evdeyiz simdi. Ama ön alt 3 disi sallaniyor biraz dislerine kan oturmus. Bisey yemege calsinca agliyor. Boyle bisey yasayan var mi?
Kaçak yok valla inşallah ekşi gelecem bı iki gün sporu aksattim ama onda da ev temizliği yaptım ekşi geleceğimi dusunuyorumKızlarrrrrnaptiniz nasıl gidiyor hadi bakalım cumaya eksiler gelecek mi sporlar ne alemde diyiverin hele Haydi bastırın kızlar bugunu saymazsak son 1 gunnn
Benim gibi artı gelenler Perşembe gününden itibaren detoks yapsın lütfen 5000 adımlar atılsinn size güveniyorum
@Buralardutluuugdu
@suspushanimcim
Pandora27
@oznurvarol
@HuZuNMeLeGi
@Chikolata_gozlum
Benimde 2 gün var yumurtlamaya ya vücudum pertŞimdi bilmiyorum bakalım cuma günü halimiz ne olacak bende iki gün ödem suyu yapayım napayım oturduğum yerden şişiyorumyumurtlama günüm ondan galiba
Emziren annelere uygun olsun nolur ya ve de yapamKabak, maydanoz limon, detoks suyu
Muz süt kilo yapmiyo mu yaGitsek geri gonderir buyuk ihtimal, randevu almaya calisacagiz , sagolasin.
Cok sagolasin kaptanim.
Cok sagolasin.
Simdilik iyi keyfi yerinde.
Benim iyi gidiyor cok sukur.
Ya niye dövüyon bizi
Muz süt yapan var mi ,yapayim diyorum yarin icin.
100 tl elbiseElbise alsan daha kârlı olurdu
Doğrudur ablaCanim simdi hersey pahalı bir pantalon pacasi 20tl yani normal daraltmaya
Kiz elbise yok o paraya artik
Afiyet olsun canımBn bir bardak yeşil cayımı içtim kocam evde yokken dinlenip keyfini cıkarıcqm
Çok iyi olur valla motivasyonumuz artar hemBu hafta kim kac kilo vermis diye bir liste yapayim
Bu hafta kim kac kilo vermis diye bir liste yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?