- 12 Mart 2019
- 16.397
- 35.863
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.201
Amin amin cuma akla kara belli olurAllah sonumuzu hayr etsin
Amin amin cuma akla kara belli olur
Hala mıçamamış brn
Him bende enson sali simdi cumaya kismetHala mıçamamış brn
Allah bereket versin de mıçakHim bende enson sali simdi cumaya kismet
Zaten 2kilo gider hergun etsek☹Allah bereket versin de mıçak
He heZaten 2kilo gider hergun etsek☹
Güllerbugun çarşamba kaldı 2gün ne olcak olcak artık buhafta ben iyi değildim ama sonuç belli olmaz diyilmi
karamel Latte
Gurbettt42
@Gozdem__
@M_atruska
@sunnygirlll
F Frozen01
@Hacerrrrrrrrrrrrr
Ohh sendende eksi geliyor demekki
Geçmiş olsun canim disleri sut dişiyse yenisi gelir ogretmen bakmamis miKizlar kizim kindergartenda düsmüs aldik evdeyiz simdi. Ama ön alt 3 disi sallaniyor biraz dislerine kan oturmus. Bisey yemege calsinca agliyor. Boyle bisey yasayan var mi?
Belli olmaz tabikiGüllerbugun çarşamba kaldı 2gün ne olcak olcak artık buhafta ben iyi değildim ama sonuç belli olmaz diyilmi
karamel Latte
Gurbettt42
@Gozdem__
@M_atruska
@sunnygirlll
F Frozen01
@Hacerrrrrrrrrrrrr
Iyiymis geneKıyafetleri mi terziye götürdüm daraltmak için gerçi gittikçe alıyorum da
3 parçaya 100 tl
İyi mi gerçi bi elbise komple daraltirilcak tunikde öyle bi ferace kisaltilacak ben hayatımda 2 dir terziye gidiyorum anlamam pekIyiymis gene
He hoca cemaat kem kümBiz cok guzel bir takimız
Elbise alsan daha kârlı olurduKıyafetleri mi terziye götürdüm daraltmak için gerçi gittikçe alıyorum da
3 parçaya 100 tl
Canim simdi hersey pahalı bir pantalon pacasi 20tl yani normal daraltmayaİyi mi gerçi bi elbise komple daraltirilcak tunikde öyle bi ferace kisaltilacak ben hayatımda 2 dir terziye gidiyorum anlamam pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?