- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.181
Yeşil fıstıklı baklava yesemYesillenelim bahar geliyor
Cuma günü sana geleyimde yapYe ye cuma günü ödül olsun
İlk gün hastanelik olmazsam iyi 2senedir öyleyimAz kaldı Ramazan da geliyorbakalım ne yapacağız ramazan da kollar kalkamayacak
Ben de bu haftadan çok ümitli değilim spor konusunda sıkı disipline geri dönemedim kaptanım yemekler konusunda da kayışı kopardım haftasonu ama toparlayacağız el birliği ile inşallah ne versek kardır.Güllerbugun çarşamba kaldı 2gün ne olcak olcak artık buhafta ben iyi değildim ama sonuç belli olmaz diyilmi
karamel Latte
@Noisy Girl
@Gozdem__
@M_atruska
@sunnygirlll
@Elisa83
@Hacerrrrrrrrrrrrr
Hehee
Burdayız baakknerde sızın grup kimmiş sizin grup
Burdayız kiiYoklAr
Kaptanım da gelmiş bu hafta bizdeKızlarrrrrnaptiniz nasıl gidiyor hadi bakalım cumaya eksiler gelecek mi sporlar ne alemde diyiverin hele Haydi bastırın kızlar bugunu saymazsak son 1 gunnn
Benim gibi artı gelenler Perşembe gününden itibaren detoks yapsın lütfen 5000 adımlar atılsinn size güveniyorum
@Buralardutluuugdu
suspushanimcim
@Pandora27
M Mavi Menekse
@HuZuNMeLeGi
@Chikolata_gozlum
Evet canım hep birlikte başaracağız
Burdayız baakk
Burdayız kii
Kaptanım da gelmiş bu hafta bizde
Ben de bu haftadan çok ümitli değilim spor konusunda sıkı disipline geri dönemedim kaptanım yemekler konusunda da kayışı kopardım haftasonu ama toparlayacağız el birliği ile inşallah ne versek kardır.
Burdayız baakk
Burdayız kii
Kaptanım da gelmiş bu hafta bizde
Gitsek geri gonderir buyuk ihtimal, randevu almaya calisacagiz , sagolasin.Geçmiş olsun canım bence dişçiye götür göster görümcem ve eşi diş hastanesinde çalışıyor böyle olaylar çok oluyormuş. Ben de yüz üstü dustuklerin de en çok dişten damaktan korkarım
Cok sagolasin kaptanim.Geçmiş olsun canım
Cok sagolasin.suspushanimcim geçmiş olsun canım
Simdilik iyi keyfi yerinde.Cok cok gecmiş olsun birşey yoktur umarım
Benim iyi gidiyor cok sukur.Kızlarrrrrnaptiniz nasıl gidiyor hadi bakalım cumaya eksiler gelecek mi sporlar ne alemde diyiverin hele Haydi bastırın kızlar bugunu saymazsak son 1 gunnn
Benim gibi artı gelenler Perşembe gününden itibaren detoks yapsın lütfen 5000 adımlar atılsinn size güveniyorum
@Buralardutluuugdu
suspushanimcim
@Pandora27
M Mavi Menekse
@HuZuNMeLeGi
@Chikolata_gozlum
Ya niye dövüyon bizi
Muz süt yapan var mi ,yapayim diyorum yarin icin.Kabak, maydanoz limon, detoks suyu
Bugun diyetisyen veriyordu sabah kahvaltisinaGitsek geri gonderir buyuk ihtimal, randevu almaya calisacagiz , sagolasin.
Cok sagolasin kaptanim.
Cok sagolasin.
Simdilik iyi keyfi yerinde.
Benim iyi gidiyor cok sukur.
Ya niye dövüyon bizi
Muz süt yapan var mi ,yapayim diyorum yarin icin.
Belli olmaz vallaGüllerbugun çarşamba kaldı 2gün ne olcak olcak artık buhafta ben iyi değildim ama sonuç belli olmaz diyilmi
karamel Latte
@Noisy Girl
@Gozdem__
@M_atruska
@sunnygirlll
@Elisa83
@Hacerrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?