- 26 Nisan 2020
- 1.425
- 7.343
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.301
haklısın kaptanım bir profil foto değişikliği yaparak bir silkeleneyim bir içimdeki rocky tekrar keşfe çıkayım. Güç içimizdeAcliklada verilmiyorki kilo
Annem keşke vitamine vereceği paraları biriktirseydi şu an kaportami komple duzeltirdimBenim annem de balık yagı verirdi ay ne pis kokardı Allahım affet
Wc wc wc hayatımız bok olmus yemin ederimWc işide yalan oldu zaten moralim bozuk kafamı tatlının içine gömmek istiyorum
KaportaAnnem keşke vitamine vereceği paraları biriktirseydi şu an kaportami komple duzeltirdim
Sen bunu koy profilinehaklısın kaptanım bir profil foto değişikliği yaparak bir silkeleneyim bir içimdeki rocky tekrar keşfe çıkayım. Güç içimizde
Eki Görüntüle 3033047
Ben emziriyorum nasıl tutacam ya sütümde azalma olur muAllahim sağ salim şu ramazana kavuşsamda yemek yemesem
Çıkmadıgı için bi çıksaydıWc wc wc hayatımız bok olmus yemin ederim
tamam kaptanım altın kemer biz de motivasyon videomuz gelsin:Sen bunu koy profiline
Kaç aylikti canim valla unuttumBen emziriyorum nasıl tutacam ya sütümde azalma olur mu
Allah seni napmasin bende arabaya bisey oldu sandimYani vücudumu komple yaptırır yağ aldırır estetik mucizesi olurdum
Evet bizdetamam kaptanım altın kemer biz de motivasyon videomuz gelsin:
KENDİNE İNAN
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimAfiyet olsun kizlar
Bnde emxıyorum bakalım deneyecekmiş ama tutmaya kararlıyım bı 7kılo da Ramazan da vermek istiyorumBen emziriyorum nasıl tutacam ya sütümde azalma olur mu
Cok güzel gidiyosunKaptanellam geçen ay tam bügün başlamişim dıyete tabı sızı bırazdaha sonra tanıdım ama tam 7kılo vermişşimBır ayda
Annem keşke vitamine vereceği paraları biriktirseydi şu an kaportami komple duzeltirdim
Kız o vitaminleri almasaydık bu dediklerine de gerek kalmazdıYani vücudumu komple yaptırır yağ aldırır estetik mucizesi olurdum
Cook cokk iyiyiiiKaptanellam geçen ay tam bügün başlamişim dıyete tabı sızı bırazdaha sonra tanıdım ama tam 7kılo vermişşimBır ayda
Veririz canım inşallahTeşekkür ederimsızede afıyet bol eksiler olsun
Bnde emxıyorum bakalım deneyecekmiş ama tutmaya kararlıyım bı 7kılo da Ramazan da vermek istiyorum
Kurabiye harici Afiyet olsun canımSabah
Domates salatalık 2 yumurtayka yapılmış omlet 2 zeytin
) bir dilim ekmek
4adet kurabiye
Akşam yayla corbası
Birdakcay yesilçay
Tarcınlı kahve
1.5 ltr su
Afiyet olsun canımAlsam yemeği brokoli haşlama yoğurt kiymaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?