Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok tebrik ederim benim biricik spor koçumm bu kupayı fazlasıyla hakediyorsun

bugün çok dikkatli gidiceğim canımm spor koçum seni kıracağıma aç yatarım

Seni gayet iyi anliyorum canim haplarla wc ye cikmaktan bunaldim belkide bagirsaklarimda biseyler oldu benim agrim var mide diyorum ben ama degilse neolcak
Kaptanımm geçmiş olsun benim İBS problemim var ağrı deyince acaba o tip bir sıkıntı mı var diye düşündüm. Stres aşırı etkendir bu hastalıkta kabızlık yapar ve alt karın ağrısı bir de yorgunluk halsizlik bitkinlik hissi olur atak zamanlarında. Hassas bağırsak sendromu olarak da geçer ağrıları hiç hoş değildir muhakkak bir doktora görünmek de fayda var bu durum sürekli ise. Çok geçmiş olsun kaptanım

Arkadas geldi oturmaya 12den beri burda o gitmeden yandaki yenge geldi muhabbet muhabbet derken öglen olduiyki temizlik yapmışım
Aman bugün bizim gelin gelckti gelme müsait değilim dedim saat 10 saat oturuyor ve bnm düzen altüs bebişim var birde hizmet etmek cok yoruyor

Sagol canım
Cnm aslında wp acsak daha iyi olmazmı özelden atalım sana noyu sen olustur grubu bn e öle daha cok motive oluruz
Canım WhatsApp burda yasak atarlar bizi kk den

Banadaa Sabah sabah kaptanım iyi iş cikartmiş
Maalesef gelemeyecegini bildiğim için bende hemen kalkıp yaptım
Konya bileti al hele geleyim
Keskeeee temizlik bahane buluşmak şahane olurdu
Heralde konyaydi yaa oyle aklimda kalmis Gurbettt42
Evet abla
Tebrik ederim herkesi
Yeni düzenleme yaptım 2 tane 3. Vardı çünkü Gurbettt42 ve K Klassklasik 44000 adımla 3. Olmuştur

Yarina hazırmiyız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…