- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.661
Günlerdir söylüyorum ya aaaaSen demi hazır değilsin
Guzel bir eksi geliyor benceTmm kaptanburdan devam ptesiden beri tartılmyrm yarın kac cıkıcam bu arada kızlar kalori hesabı yapmaya başladım cok faydasını görüyorum tavsiye ederim
BugundemiGünlerdir söylüyorum ya aaaabide misafirler geldi bugün tuzu biberi oldu hamur işleri falan filan
Afferim
Müsait değilim de bn bugün öle yaptım
Yoğurt kürünü yapıyordum pulbiber koyunca midem arıyor benimYogurt kürünü yapan varmıııı kızlar burda yaptıgıbız taktiklerden söyleyin mesela bn sirkeli su içiyorum iştah kesiyor akşam mutlaka corba içiyrm yeşil salata yiyorum birde nar ekşisidd bagırsak calştryr
Sizde bildiginiz denediklerinizi yazın
Sil beni sil herkesi de etkiliyorum özür dilerim herkestenAfferim
Görümcemdi canım o bizim için elinden geldiğini yapıyor kv gille başkası olsa müsait değilim derdim de bunlara diyememMüsait değilim de bn bugün öle yaptım
Sileyimmi püh sanaaaSil beni sil herkesi de etkiliyorum özür dilerim herkesten
Haklısın ozmn cnmGörümcemdi canım o bizim için elinden geldiğini yapıyor kv gille başkası olsa müsait değilim derdim de bunlara diyemem
SilSileyimmi püh sanaaa
Kaçmak yok daha catır catır vericez kiloları misafr bitmez ama bn mesela şöyle ypyrm kndimin de yiyecegi bir iki cesit ypyrm salata cesidi ozmn digerlernden yemeöe gerek kalmıyorSil beni sil herkesi de etkiliyorum özür dilerim herkesten
Aynen canımHaklısın ozmn cnm
Devamm burdasın pes etmk yokkkkkSilnedense yapamıyorum artık ama eski halime de dönmek istemiyorum nasıl yapcam bilmiyorum. gelecek hafta bişey olmaz da inşallah dikkat ederim
Bende gidiyorumSilnedense yapamıyorum artık ama eski halime de dönmek istemiyorum nasıl yapcam bilmiyorum. gelecek hafta bişey olmaz da inşallah dikkat ederim
Kahvaltıydi onlarda geç yapıyorlar kahvaltıyı geldiler birlikte yedik mecburen hamur işlerine giriştim yaptım ayıp olmasın diyeKaçmak yok daha catır catır vericez kiloları misafr bitmez ama bn mesela şöyle ypyrm kndimin de yiyecegi bir iki cesit ypyrm salata cesidi ozmn digerlernden yemeöe gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?