- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.681
Bende haftaya bikac yere gitcem napalim simdi ölelimmiKahvaltıydi onlarda geç yapıyorlar kahvaltıyı geldiler birlikte yedik mecburen hamur işlerine giriştim yaptım ayıp olmasın diye
Olsun kaldıhın yerden devam battı balık yan gider düşğncesini bırakucazKahvaltıydi onlarda geç yapıyorlar kahvaltıyı geldiler birlikte yedik mecburen hamur işlerine giriştim yaptım ayıp olmasın diye
Ya yarın belki de takım benim yüzümden kaybedecek onun için üzülüyorumDevamm burdasın pes etmk yokkkkk
Bisey derim simdi sana şurdanYa yarın belki de takım benim yüzümden kaybedecek onun için üzülüyorum
Aģla çokta umrumdaSen nereyeağlarım gidersen
Kız bişeu olmaz önmli olan devam etmek bırakmıcazYa yarın belki de takım benim yüzümden kaybedecek onun için üzülüyorum
Bende haftaya bikac yere gitcem napalim simdi ölelimmi
Olsun kaldıhın yerden devam battı balık yan gider düşğncesini bırakucaz
Kendimi toparlamaya calicagim inşallah kızlar neden böyle oldum bilmiyorumBisey derim simdi sana şurdan
Al senin olsunNereyeeeee kaptanlıgı bn alıcam
Kendimi toparlamaya calicagim inşallah kızlar neden böyle oldum bilmiyorum
Aģla çokta umrumda
Tamam canım teşekkürler ilgin içinKız bişeu olmaz önmli olan devam etmek bırakmıcaz
Senin sacini başını yolucam diyorBu ne be
Yarin etiketle söylerim canim isterlerseYarışmayı renklendirelim mi kaptanım yarın en çok kiloyu veren 1 haftalık kaptan olsun kendine rakip kaptan seçsin sen anlatırsın detayları karar senin tabikisi daha motive oluruz
E Elif_Eylul
Gel yol zaten seni görmek istiyorum bu da bahane olurSenin sacini başını yolucam diyor
Hadi gidiyoz
BendeGel yol zaten seni görmek istiyorum bu da bahane olur
Tamam abla unutmam insAllahYarin etiketle söylerim canim isterlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?