- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.721
Cevir kazı yanmasin
İşin zor ben yapamam zaten hiç anlamıyrum biz kimle yarısıyoruz mesela2seneyi gecti ben burdayim ne insanlar tanidim ne insanlar mezun ettik takimlardan
Bazen insanlardan uzak kalmak istiyosun bile o derece
Ramazan menulerimizide paylaşalım fikir olurAz kaldi canim Rabbim ramazana ermeyi nasip etsin 4 5 kilo veririz
Yazım yanlışı olmuş çökmüşsün diyorlar 60 yapayım hedefimi 55 olunca galiba bana çok gibi geliyor ondan motuvr gidiyorSende onlara coksun de
Canim sen 2li grubu kurduktan sonra geldin yarin bitiyor 2li kapisma isterlerse devam edicem istemezlerse tek olarak devam edilcekİşin zor ben yapamam zaten hiç anlamıyrum biz kimle yarısıyoruz mesela
60 yeter sana zatenYazım yanlışı olmuş çökmüşsün diyorlar 60 yapayım hedefimi 55 olunca galiba bana çok gibi geliyor ondan motuvr gidiyor
Yoo kazilik iş yok içimden ne geçiyorsa onu söylüyorumCevir kazı yanmasin
Kacamak yapan gruptan atılsın en motive edici çözümCevir kazı yanmasin
Evet güzel oluyor burda ramazanRamazan menulerimizide paylaşalım fikir olur
Aynen abla duruma göre bakarım60 yeter sana zaten
Kimse kalmazsa gruptaKacamak yapan gruptan atılsın en motive edici çözüm
NedenYoruldum
Kosturmacalar ehliyetleri yeniledik haftaya gelecekmiş postayla inşallah pazartesi gelir ikisi de
Gerçek hayatta ablam yok ama burda ablam gibi gördüklerim var cidden benle birlikte sevinen benle birlikte üzülen tabiki birisi de sensin
Aaa oldumu hadi hayirlisiKosturmacalar ehliyetleri yeniledik haftaya gelecekmiş postayla inşallah pazartesi gelir ikisi de
Teşekkür ederim canımGerçek hayatta ablam yok ama burda ablam gibi gördüklerim var cidden benle birlikte sevinen benle birlikte üzülen tabiki birisi de sensin
Kaç kaçTeşekkür ederim canım
Benimde gercek hayatta kardesim yok
Kmseyi dinleme bnce kilo alsan hemen kilo aldın dyrlar verince çökmüssün inanma sakın bnm görümcem 170 boyunda 60 kiloydu 48 e düştü kıza ne laflar dediler bnce cok güzel oldu ne gyse yakışıyr valla millet kuskanclıktan söylüyorAynen abla duruma göre bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?