- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.901
Aynen öyle canım ya Allah herkese güç kuvvet versin herkesin imtihanı farklı Rabbim hepimize rahat yaşamak nasip etsin inşallahÇok zor hemde orta kesim diye bısey kalmadı zaten ya çok zengindir ya çok fakir
Fiyatlar ne olmus ya öyleO zaman tahlilleri başka hastanede yaptırıp gastroya başka hastanede gitmen lazim randevu bulamiyorsan özele git dicem de özeller ateş pahası geçen kızı götürdüm bı muayene iki üç tane kan tahlili bı ultrason 500 lira verdim ciktim
Amin insaAllah ❤Aynen öyle canım ya Allah herkese güç kuvvet versin herkesin imtihanı farklı Rabbim hepimize rahat yaşamak nasip etsin inşallah
Almis basini gitmisFiyatlar ne olmus ya öyle
Benim çalıştığım hastanede de anne baba eş çocuk dan sadece devlete verilen 15 lira alınıyordu geri kalan işlemlerden ücret alinmiyordu kaldı ki zaten kendiler bizden almasalar bile devletten bı ton para alıyorlar ki yazık yani senelik 900 lira ne özel sigorta yaptırsan o kadar degilHicbirsey
Canim benim kız özel hastanede calisiyor ondan bakiliyoduk ocak ayinda kaldirmislar,simdi 1kisi icin senelik 900tl istiyolardi enson ama simdi gene artmis fiyatlar,kızdan bedavaya bakiliyoduk
Bulgur ve kiymali cok guzel oluyor tavsiye ederim
Bitane cakcam aglican
Hiç deme valla parası olmayan ölsün diyolarFiyatlar ne olmus ya öyle
aynen canim bizde 15 veriyoduk sonra oda kalkti iste napalim artik ölcez bu gidisle devlette bakmiyorBenim çalıştığım hastanede de anne baba eş çocuk dan sadece devlete verilen 15 lira alınıyordu geri kalan işlemlerden ücret alinmiyordu kaldı ki zaten kendiler bizden almasalar bile devletten bı ton para alıyorlar ki yazık yani senelik 900 lira ne özel sigorta yaptırsan o kadar degil
İşte bende onu demek istiyorum.Canım yapabilen yapsın ama ben öyle diyetleri şöyle uygun görmüyorum. Kilo veriliyor güzel ama ardından yemeklere bir saldırma görüyorum hep gördüm bu zamana kadar çünkü vücut istediği herşeyi alamıyor bu sefer menülere karbonhidrat bombaları düşüyor
Evet bence dengeli gitmekte fayda varİşte bende onu demek istiyorum.
Şok diyet bunlar hızlı verdirir hızlıda aldırır
Evett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
Herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
Gurbettt42
F Frozen01
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
karamel Latte
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@Nilenilhim
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
suspushanimcim
Pandora27
E Ece2727
Sabah yumurta piyazi cayTamam canim
Bencede ikili olsunSabah yumurta piyazi cay
Öğlen kahve
Ara öğün 1 elma
Akşam balık roka salata
Uyumadan 50 mekik
Evett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
M MissHayaLet
Gurbettt42
F Frozen01
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
karamel Latte
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@Nilenilhim
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
suspushanimcim
Pandora27
E Ece2727
HaziiiiiriiiimEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
M MissHayaLet
Gurbettt42
F Frozen01
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
karamel Latte
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@Nilenilhim
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
suspushanimcim
Pandora27
E Ece2727
Afiyet olsun canımSabah yumurta piyazi cay
Öğlen kahve
Ara öğün 1 elma
Akşam balık roka salata
Uyumadan 50 mekik
Kesinlikle yavaş gitsin kalıcı olsunEvet bence dengeli gitmekte fayda var
Afiyet olsun canımSabah yumurta piyazi cay
Öğlen kahve
Ara öğün 1 elma
Akşam balık roka salata
Uyumadan 50 mekik
Biraz daha iyiyim sagol canim
Kız cidden öyle devlete gidiyorsun ilgi yok özele gidiyorsun batıp cıkıyorsun nolcak halimiz bilinmezHiç deme valla parası olmayan ölsün diyolar
Kiz daha dün gece yaptımMeşhur ettin sen de bu hafta
Hicbirsey
Canim benim kız özel hastanede calisiyor ondan bakiliyoduk ocak ayinda kaldirmislar,simdi 1kisi icin senelik 900tl istiyolardi enson ama simdi gene artmis fiyatlar,kızdan bedavaya bakiliyoduk
Bulgur ve kiymali cok guzel oluyor tavsiye ederim
Bitane cakcam aglican
Dünyada ne olsa direk Türkiye etkileniyo valla Allah yardımcımız olsunKız cidden öyle devlete gidiyorsun ilgi yok özele gidiyorsun batıp cıkıyorsun nolcak halimiz bilinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?