Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emziren analar nolacak kız ekmek zaten yemiyom da ful sıvı beslenmeyle bebisler eksik kalabilir
Bunu yapalım kesinlijle biraz hızlandıralım bir haftada şekersiz bir hafta sıvı beslenme o şekil gidelim böle yavas gidiyoruz yazın bomba olmamız lazım

Bu herkese uymayabilir canım çokta sağlıklı değil gibi geldi bana ya M MissHayaLet E Elif_Eylul kaptanlarımız daha iyi bilir ama
Canım yapabilen yapsın ama ben öyle diyetleri şöyle uygun görmüyorum. Kilo veriliyor güzel ama ardından yemeklere bir saldırma görüyorum hep gördüm bu zamana kadar çünkü vücut istediği herşeyi alamıyor bu sefer menülere karbonhidrat bombaları düşüyor

Hadi ya olsun git en azından dahiliye de ufak çaplı bı değerlere bakılır sonrası da gastroya yönlendirirler ama mutlaka git ihmal etme
Pandora27 randevu alayim dedim mideden dolayi randevu yok 11 nisandan sonra arayim diyor ama ilk dahiliye bakmasi lazim o yönlendirirse eger gastroenteroloji yolluyorlarmis dahiliyede bile suanda randevu yok

Kiz menü bu kadar mi
Napıyorsunuz kaptanlarım
E Elif_Eylul M MissHayaLet

Ben bugun 2 haslama patates 1 dilim tt ekmek 1 kase de yogurt yedim daha da yiyemem gibi
Su 1.5 litre
Spor yok bugun boyle olsun..
Menünün daha devami var mi

Pandora27 randevu alayim dedim mideden dolayi randevu yok 11 nisandan sonra arayim diyor ama ilk dahiliye bakmasi lazim o yönlendirirse eger gastroenteroloji yolluyorlarmis dahiliyede bile suanda randevu yok
11 Nisandan sonra verecekleri tarih belli peki?

Bulunduğun yerdeki üniversite hastanesine git bak orda daha iyi arastiriyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…