- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.861
EvetNiye güvenmiyormusun bana
Bunu yapalım kesinlijle biraz hızlandıralım bir haftada şekersiz bir hafta sıvı beslenme o şekil gidelim böle yavas gidiyoruz yazın bomba olmamız lazım
Evet canım.Ben kimsenin diyetine karışmiyorum çünkü ona uyan digerini uymaz dr.6dilim ekmek veriyordu bana yani ben kesemem mesela ekmegi hamur isi zaten burda cogu kisi yemiyor misafir gelmedigi surece
Şöyle olur cikar 3 5 kisi ben yapcam der birbirini etiket yapsin ona karismam benEmziren analar nolacak kız ekmek zaten yemiyom da ful sıvı beslenmeyle bebisler eksik kalabilir
Ben yapmaya calisip öglende bozan insanimEvet canım.
Bende sıvı diyeti yapamam mesela
Canım yapabilen yapsın ama ben öyle diyetleri şöyle uygun görmüyorum. Kilo veriliyor güzel ama ardından yemeklere bir saldırma görüyorum hep gördüm bu zamana kadar çünkü vücut istediği herşeyi alamıyor bu sefer menülere karbonhidrat bombaları düşüyorBu herkese uymayabilir canım çokta sağlıklı değil gibi geldi bana ya M MissHayaLet E Elif_Eylul kaptanlarımız daha iyi bilir ama
Pandora27 randevu alayim dedim mideden dolayi randevu yok 11 nisandan sonra arayim diyor ama ilk dahiliye bakmasi lazim o yönlendirirse eger gastroenteroloji yolluyorlarmis dahiliyede bile suanda randevu yok
Kiz menü bu kadar miBende menümü yazayım
Sabah peynirli omlet
6 zeytin
İki tatlı kaşığı tahin pekmez
Bir lokma ekmek
E Elif_Eylul
8 bin adım
400 ipsiz atlama
30 mekik
50 suquat
M MissHayaLet
Bu arada herkese afiyet olsun şifa olsun bol eksi olsun
Menünün daha devami var miNapıyorsunuz kaptanlarım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Ben bugun 2 haslama patates 1 dilim tt ekmek 1 kase de yogurt yedim daha da yiyemem gibi
Su 1.5 litre
Spor yok bugun boyle olsun..
Sen tatlıları hamur işleri göm ekmeği keserek yeNiye güvenmiyormusun bana
11 Nisandan sonra verecekleri tarih belli peki?Pandora27 randevu alayim dedim mideden dolayi randevu yok 11 nisandan sonra arayim diyor ama ilk dahiliye bakmasi lazim o yönlendirirse eger gastroenteroloji yolluyorlarmis dahiliyede bile suanda randevu yok
Arayin 11nisandan sonra diyor yani ölmezsem kalirsam11 Nisandan sonra verecekleri tarih belli peki?
Tamam teşekkürler tavsiyen için tam benlikSen tatlıları hamur işleri göm ekmeği keserek ye
TeşekkürlerSende haklısın.
Bulunduğun yerdeki üniversite hastanesine git bak orda daha iyi arastiriyorlarPandora27 randevu alayim dedim mideden dolayi randevu yok 11 nisandan sonra arayim diyor ama ilk dahiliye bakmasi lazim o yönlendirirse eger gastroenteroloji yolluyorlarmis dahiliyede bile suanda randevu yok
Sıvı diyetine dememiştim sadece hamur işi ekmek falan yoksa sıvı diyeti yapamam tansiyon var bendeTeşekkürler
4hastane sordum 4,nde yok zaten gastroenteroloji sadece 2hastanede var bursadaBulunduğun yerdeki üniversite hastanesine git bak orda daha iyi arastiriyorlar
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul M MissHayaLet
Sabah 1 dilim ekmek form çayı
Akşam 2 sıkım mercimek köfte bol salata 1 bardak ayran
1 bardak çay
3 lt su
Eki Görüntüle 3033804
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?