Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıvı diyetine dememiştim sadece hamur işi ekmek falan yoksa sıvı diyeti yapamam tansiyon var bende
Tamam bende ekmek olanina dedim senin adina lan sen 3gun misafir gelip aglayan keki gomen insan degilmisin

4hastane sordum 4,dede yok zaten gastroenteroloji sadece 2hastanede var bursada
O zaman tahlilleri başka hastanede yaptırıp gastroya başka hastanede gitmen lazim randevu bulamiyorsan özele git dicem de özeller ateş pahası geçen kızı götürdüm bı muayene iki üç tane kan tahlili bı ultrason 500 lira verdim ciktim

Aynen öyle özeller çok pahalı göz muayenesi için 200 lira verdim

Valla uçtular dicemde onlarda haklı kullanılan malzeme ekipman su bu onlarda da bı ton para kimseye bişey diyemiyosun Allah alım gücü olmayana yardım etsin
Amin canm valla çok zor dönemlerden geçiyoruz

Yarin icin ödül ne yapcaniz kizlar
Hicbirsey
Canim benim kız özel hastanede calisiyor ondan bakiliyoduk ocak ayinda kaldirmislar,simdi 1kisi icin senelik 900tl istiyolardi enson ama simdi gene artmis fiyatlar,kızdan bedavaya bakiliyoduk
Lahana sarmasi gördüm canim cekti, yapinca da cogunu yiyorum az bisey kendime göre sarsam mi
Bulgur ve kiymali cok guzel oluyor tavsiye ederim
Bitane cakcam aglican

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…