- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.881
Afiyet oksun menünün muhtesemE Elif_Eylul M MissHayaLet
Sabah 1 dilim ekmek form çayı
Akşam 2 sıkım mercimek köfte bol salata 1 bardak ayran
1 bardak çay
3 lt su
Eki Görüntüle 3033804
Tamam bende ekmek olanina dedim senin adina lan sen 3gun misafir gelip aglayan keki gomen insan degilmisinSıvı diyetine dememiştim sadece hamur işi ekmek falan yoksa sıvı diyeti yapamam tansiyon var bende
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul M MissHayaLet
Sabah 1 dilim ekmek form çayı
Akşam 2 sıkım mercimek köfte bol salata 1 bardak ayran
1 bardak çay
3 lt su
Eki Görüntüle 3033804
O zaman tahlilleri başka hastanede yaptırıp gastroya başka hastanede gitmen lazim randevu bulamiyorsan özele git dicem de özeller ateş pahası geçen kızı götürdüm bı muayene iki üç tane kan tahlili bı ultrason 500 lira verdim ciktim4hastane sordum 4,dede yok zaten gastroenteroloji sadece 2hastanede var bursada
Düşünmedim sabah eksi geleyim heleYarin icin ödül ne yapcaniz kizlar
O benim dimeTamam bende ekmek olanina dedim senin adina lan sen 3gun misafir gelip aglayan keki gomen insan degilmisin
Aynen öyle özeller çok pahalı göz muayenesi için 200 lira verdimO zaman tahlilleri başka hastanede yaptırıp gastroya başka hastanede gitmen lazim randevu bulamiyorsan özele git dicem de özeller ateş pahası geçen kızı götürdüm bı muayene iki üç tane kan tahlili bı ultrason 500 lira verdim ciktim
Yarin icin ödül ne yapcaniz kizlar
İçi bulgurlu yap canım güzel oluyor.Lahana sarmasi gördüm canim cekti, yapinca da cogunu yiyorum az bisey kendime göre sarsam mi
Kız ben hastayım anca bu kadar yiyebildim o da zorlaa midem yerinde dursun diyeKiz menü bu kadar mi
Menünün daha devami var mi
Bitmedi miAğlayan kek
Valla uçtular dicemde onlarda haklı kullanılan malzeme ekipman su bu onlarda da bı ton para kimseye bişey diyemiyosun Allah alım gücü olmayana yardım etsinAynen öyle özeller çok pahalı göz muayenesi için 200 lira verdim
Amin canm valla çok zor dönemlerden geçiyoruzValla uçtular dicemde onlarda haklı kullanılan malzeme ekipman su bu onlarda da bı ton para kimseye bişey diyemiyosun Allah alım gücü olmayana yardım etsin
Şaka yapıyorum kız meşhur olmuş o kekimBitmedi mi
Çok zor hemde orta kesim diye bısey kalmadı zaten ya çok zengindir ya çok fakirAmin canm valla çok zor dönemlerden geçiyoruz
Meşhur ettin sen de bu haftaŞaka yapıyorum kız meşhur olmuş o kekim
Son 1 dilim kaldı onu da kocaya yedircem
HicbirseyYarin icin ödül ne yapcaniz kizlar
Canim benim kız özel hastanede calisiyor ondan bakiliyoduk ocak ayinda kaldirmislar,simdi 1kisi icin senelik 900tl istiyolardi enson ama simdi gene artmis fiyatlar,kızdan bedavaya bakiliyodukO zaman tahlilleri başka hastanede yaptırıp gastroya başka hastanede gitmen lazim randevu bulamiyorsan özele git dicem de özeller ateş pahası geçen kızı götürdüm bı muayene iki üç tane kan tahlili bı ultrason 500 lira verdim ciktim
Bulgur ve kiymali cok guzel oluyor tavsiye ederimLahana sarmasi gördüm canim cekti, yapinca da cogunu yiyorum az bisey kendime göre sarsam mi
Bitane cakcam aglicanAğlayan kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?