- 16 Aralık 2019
- 21.437
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.428
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.981
Beni de beni de noluuuuuurrr
Afiyet olsun canımUyanınca : kupa anne çayı
1 kupa cay
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
4 YK pilav
1 kase çorba
4 YK tava
Ara:
1 kupa çay
1 kupa şekersiz t.kahvesi
1 maden suyu
2 kare bitter
Akşam:
Yulaf lapası
1 kupa çay
1 kase corba
Ara:.
1 kupa anne cayi
Su:
2.0 litre
Spor:
YOK
Adım:
4038
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Heh diyodum bir kişi eksikBeni de beni de noluuuuuurrr
Kambersiz düğün olmazHeh diyodum bir kişi eksik
Olmaz gidersek toptan giderikKambersiz düğün olmaz
Topiği cinsellik bölümüne taşıyolarmışOlmaz gidersek toptan giderik
Yokyok olmazTopiği cinsellik bölümüne taşıyolarmış
Kaptanım sen nasıl istersen ben hepsine uyarım. Yalnız adım devam edersen size zahmet veriyoruz ama o iyi olur. Her şey için teşekkürler E Elif_Eylul kaptanım ve spor koçum M MissHayaLetEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
Herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Elisa83
D u t
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
@oznurvarol
Berilini
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
suspushanimcim
@Pandora27
@Ece2727
O zaman ben gidip yatim en iyisiYokyok olmaz
Rica ederiz canim size uygun olani secelimde gerisini sen düşünme kilo vermene bakKaptanım sen nasıl istersen ben hepsine uyarım. Yalnız adım devam edersen size zahmet veriyoruz ama o iyi olur. Her şey için teşekkürler E Elif_Eylul kaptanım ve spor koçum M MissHayaLet
İyi geceler canımO zaman ben gidip yatim en iyisiiyi geceleer
Afiyet olsun canım24 Mart 2022 ceza menüsü E Elif_Eylul
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
öğle
1 bardak kefir
3 ceviz
1 avuç leblebi
akşam
1 bardak kefir
1 yeşil elma
Spor: 20294 adım M MissHayaLet spor koçum hayat enerjim bu senin içindi kendi rekorumu bırak hayatımın rekorunu kırdım bence bacaklarım kasıldı resmen magnezyum içtim bir tane iyi geldi.Ama asla pes etmedim
Çok teşekkür ederim kaptanım. Hepinize afiyet olsun herkes dilediği kilolara gelsin inşallah. Bu birlik enerjisiyle sayenizde yapacağız inanıyorum. Hepinize çok çok azim çok çok sevgi enerjisi gönderiyorumAfiyet olsun canım
Çok teşekkür ederim kaptanım. Hepinize afiyet olsun herkes dilediği kilolara gelsin inşallah. Bu birlik enerjisiyle sayenizde yapacağız inanıyorum. Hepinize çok çok azim çok çok sevgi enerjisi gönderiyorum
20 bin adımı kac saatte yptın24 Mart 2022 ceza menüsü E Elif_Eylul
Kahvaltı
2 haşlama yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
3 büyük bardak yeşil çay
1 bardak kahve (bunu unuttum az yağlı sütle)
öğle
1 bardak kefir
3 ceviz
1 avuç leblebi
akşam
1 bardak kefir
1 yeşil elma
4 litre rahat su içtim
Spor: 20294 adım M MissHayaLet spor koçum hayat enerjim bu senin içindi kendi rekorumu bırak hayatımın rekorunu kırdım bence bacaklarım kasıldı resmen magnezyum içtim bir tane iyi geldi.Ama asla pes etmedim
Aşağıdaki bilgilere göre 2 saat 54 dakika sürmüş ama özellikle 2 saat koşturmalı diğer kısım günlük aktivite dahilinde demek lazım. 15 bin adım koşturdum gerisi yürümeli. Koşar adım dediğimiz postacı misali yani20 bin adımı kac saatte yptın
Iyi gecelerEksik menüler var lütfen yazalım kızlar
Herkese iyi geceler bol eksili bir güne uyanmak dilegiyle
Eee yani kurabiye canavari neyi hatirlatiyor yemeyiE Elif_Eylul Kaptanım bu arada Rocky bana iyi geldi. Kurabiye canavarını göre göre kalori canavarına dönmeden bu foto değişimi enerjimi düzeltti binlerce teşekkür
Aşağıdaki bilgilere göre 2 saat 54 dakika sürmüş ama özellikle 2 saat koşturmalı diğer kısım günlük aktivite dahilinde demek lazım. 15 bin adım koşturdum gerisi yürümeli. Koşar adım dediğimiz postacı misali yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?