- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.181
Tebrik ederim canımGiden -2.700 gramla Günaydın
Günaydınlar
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Şükür gerisi gelir canım tebriklerI79gordum sukkuır
Tebrikler kızlar
Aynen anlamiyorum yaNeyse canim bide spor yaptin artiyi atmak icin haftaya korumaya gec yeterli bence
Üzülme canım bende sabitimhepsi bi dönem belki de
Ay çok güldüm canım yaKızlar kaynanam ve yigenim en az 4 kilo vermissindir dedi çok zayifpamissin
Ben de o kadar heyecanlandım ki koşa koşa tartirlmaya gittim ama sonuç
Bende bilmiyorum canım ama daha da vermek istemiyorum çünkü en çok yüzümden gitti bu sefer yanaklarım çöktüvallahi canım sen bunca azimle eminim istediğin yere varacaksın ama kilo inatlandı bence sonunda kıracak inadını. Ben azmini tebrik ederim sen yeter ki pes etme.
İnşallah canim spora devamGunaydin canim
Cumaya halledersin artin cok degil
Aynen 20000 adım atmasaydin o pirinçler bugün seni tirmalicaktio değil de demek ki ben onca adımı atmasam şuan tavuklu pilav üstüne 82 felandım. Acımasız kaloriler yaktınız beni ya.. Bir umut 79 küsürleri görürüm sanmıştım vay cannas ya..
Pastayla beraber ağlasınlarGit aglayan pasta ye kendine gelirsin
Haftaya guzel olur sporda cok yapmadin hastaydin diyeDoğru değildir belki dedim2 defa hatta 3 defa çıktım 2 si 74,9 geldi
Aynen son 3 gündür atıyom adım daHaftaya guzel olur sporda cok yapmadin hastaydin diye
2li kapismaya yazmiyorum ozaman senideTebrik ederim canım
Günaydın kızlar
Şükür gerisi gelir canım tebrikler
Tebrikler kızlar
Aynen anlamiyorum yabeni listeden çıkar canım cumadan cumaya korumak adına tartilirim ama spora devam tanısı
Sabah çok sis oluyorum gün içinde kahvaltı sonrası eksi geldiğim oluyor bugün kocam evde daha fazla bekleyemedim
Ay çok güldüm canım ya
Bende bilmiyorum canım ama daha da vermek istemiyorum çünkü en çok yüzümden gitti bu sefer yanaklarım çöktü
İnşallah canim spora devam
Aynen 20000 adım atmasaydin o pirinçler bugün seni tirmalicakti
MantıklıPastayla beraber ağlasınlar
Bitti ki yine mi yapsamGit aglayan pasta ye kendine gelirsin
Bitti ki yine mi yapsam
Yer zemin ayniysa 10dk sonra gene tartilsaydinAslında atardım az olanı ama kendimi kandırmim dedim
Ağladık zaten içimiz dışımıza çıktıPastayla beraber ağlasınlar
Yok canım yazma daha fazla kilo veremem biliyorsun beni iyice cokuyorum o zaman ama spora devam edicem kızlara birinin şaplak atması lazım2li kapismaya yazmiyorum ozaman senide
Sabrım gelmediYer zemin ayniysa 10dk sonra gene tartilsaydin
Mıçayim sabrinaSabrım gelmedi
Pili tak çıkar yine çık bakalım ben arada öyle yapıyorum nalet tartılar kaydediyorSabrım gelmedi
Ettim ben o işi içim dışama çiktıMıçabilirsen mıç
Kahvaltı yaptımPili tak çıkar yine çık bakalım ben arada öyle yapıyorum nalet tartılar kaydediyor
Benimde yaEttim ben o işi içim dışama çiktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?