- 16 Aralık 2019
- 21.442
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.439
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.221
Tamam denicemHaftaya artıkböyle yapınca arada çocukları çıkar ya da 5/10 litre su sisesini tart sonra tartil.
Kaybedersek cezanı cekersin sende canım napalımBen hiç birşey yemedim yine de artiyım
Hepimiz salıverek gitsinPeki sen söyle simdi napalim takim oyunu bu
Benim bişey demeye hakkım yok kaptan olan sensin
Sen ne dersen onu uygulamak boynumuzun borcu bizim
TamamHepimiz salıverek gitsin
Sen bizi bu haldr bırakırsan vallahi 94 kilo olarak geri gelirim etme guzum
Sen bizi bu haldr bırakırsan vallahi 94 kilo olarak geri gelirim etme guzum
Bu hafta + cok geldi dimiküstum bugün herkese
küstum bugün herkese
Tebrikler kuzumGiden -2.700 gramla Günaydın
Aslında kaptanım dün bile eksideydim200gram arti neyse haftaya eksiyle gelirsin
İnşallah pazartesiye kadar gider kuzumGünaydın kızlar ben +400 deyim
Tebrikler canımI79gordum sukkuır
Tebrikler canlar
Kuzum ödemdir oGeçen hafta 55,6
Bu hafta 55,9
+300 E Elif_Eylul üzgünüm kızlar spor ile bu kadar gittisabah 57,1 çıkmıştım Eki Görüntüle 3034034
Bende aynen gözdem geçer inşallah haftaya bomba gibi gelirizGünaydın kaptanım E Elif_Eylul günaydın kızlar
25 mart 2022 kilo bildirimi
Geçen hafta: 80.0 idik
güncel: 80.2
tavuklu pilavlar pastalar çörekler çıktı bu hafta kayıp bir hafta oldu maalesef neyse daha fazla artı yazmadık buna da şükür diyelim
Tebrikler canımKızlar kaynanam ve yigenim en az 4 kilo vermissindir dedi çok zayifpamissin
Ben de o kadar heyecanlandım ki koşa koşa tartirlmaya gittim ama sonuç
Çok değil kuzum haftaya gider inşallah
Aaa nedenki canimBen simdi patates kızartıp yiicimm ohh cok moralim bozuk muayene olamadan geri geldim boynum bükük
Evet yaaa neyse güzel olucak haftaya inaniyorum❤Bu hafta + cok geldi dimi
Aaaa neden kiküstum bugün herkes
Pirinci komple cikarcam haklısın yok valla ben yanlış anlamam iyiliğime söylenen biseyden alinmam ama kahvaltıya vakit cidden olmuyor ayak üstü biseyler atsam tekrar acikiyorum bu kez daha fazla yemek yemiş oluyorum önerilere açığım vallaOturtmak gerekiyor menuleri bazende şasirmak lazim
Pirinci cikart hayatindan arada bulgur ye sabah kahvaltisi onemli bunu hep dedim ama belkide yanlis anliyosunuz beni,belki vaktin olmuyor ama kalkip 2yudum bisey ye kahvalti sofrasi kurma, smootihe yap kendine sut,kakao,tarcin,muz gibi yani degistir biseyleri
Sorma ablacımAaa nedenki canim
Aaa manyakSorma ablacımburdaki doktorlarla basım belada benim bir kere aglamadan cıktıgımı bilmem sehir hastanesinden. 5 dakika kac kalmısız randevuya ama saat daha 10 iken 11.50 randevusunu aldı iceri ben 9.40 um beni alın dedigimde de gelme once diğer hastaları bitiricem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?